2777
2789
عنوان

دعوای من با جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 48 پست
حالاجاری من چندروز پیش پیام داد ک من راضی نیستم شوهرم رو ماشین شما کار کنه خطرناکه گفتم والا ماهم مج ...

مگه ماشین سنگین پایه یک نمیخاد؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

حالا بعد شوهرمن پول داد کارت هوشمند و بگیره اعتبار گواهینامشم تمدید کرد بعد باز دوباره امشب به من میگه ک ما چندوقته آرامش نداریم من نمیخوام شوهرم تو جاده باشه گفتم خب باهاش صحبت کن گفت گوش نمیده

من دیروز عمل جراحی کردم و واقعا حوصله خودمم ندارم نمیتونم ب بچه یکسال و نیمم شیر بذم همش بچه بی تابی میکنه این خانومم پیام داد منم عصبی شدم گفتم خب چرا الان منتشو سرمن میزاری من الان چیکار کنم خوبه زنگ بزنم ب شوهرت بگم نره گفت نه ب شوهرخودت بگوراضی نیستی اون بره اسم منم نیارررررر اصلا نگو من گفتم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زنگ زدم بهش گفتم ببین فلانی جان من اصلا توشرایطی نیستم ک با تو بحث کنم خودمم هیچ وقت آدم بده نمیکنم ک بین دوتا داداش بهم بزنم این مسئله بین خودت و شوهرت باید حل بشه بعد منم ب شوهرم میگم بهش بگه راضی نیستی شرمنده نمیتونم اسم تورونیارم گفت واقعا برات متاسفم من ازهمه جاریام بیشتر دوست دارم فک نمیکردم همچین آدمی باشی اشکال نداره هرکار میخوای بکن من نمیزارم شوهرم رو اون ماشین بیاد

من هنوز ی شوهرمم نگفتم ولی الکی ب جاریم گفتم بهش گفتم حالا بنظرتون چیکار کنم بگم نگم  اسمشو بیارم یا ن

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
اکثر وقتا رابطه دوتا داداش ب لطف زناشونه ک بهم میخوره

من اصلا کاری ندارم واقعا اون ناراضیه بهشم گفتم نزار رابطه داداشا بخاطر خاله زنک بازی خراب شه

حالا بعد شوهرمن پول داد کارت هوشمند و بگیره اعتبار گواهینامشم تمدید کرد بعد باز دوباره امشب به من می ...

ببین خدایی نکرده اتفاق بیفته همین حاریت ولتون نمیکنه به همسرت همین بگو 

یا برادر شوهرت جاده باشه نیاد خونه زنش خیانت بکنه مقصر شمایید 

مگه ماشین سنگین پایه یک نمیخاد؟

عزیزم 6 تنه پایه دو میخواد ماشین بزرگی نیست 

من بودم ب شوهرم میگفتم جاری چی گفته ولی میگفتم نگو ک من گفتم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ببین خدایی نکرده اتفاق بیفته همین حاریت ولتون نمیکنه به همسرت همین بگو یا برادر شوهرت جاده باشه نیاد ...

آره منم نظرم همینه ب شوهرم بگم یا برادرش صحبت کنه ولی خب اون توقع داره اسمشو نیارم اینجوری من میشم آدم بده به من چ خب

بنظرم جاریت واقعا درمونده شده که بهت پیام داده

یه جورایی ازت کمک خواسته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خیلی تند رفتی

فقط باید به شوهرت میگفتی

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

الان چی شد ؟دعوا سر چی بود اصلا عزیزم

ناراحت شد ازم گفت چرا ب من میگی حوصله بحث با تویکی ندارم واقعا ک ازت توقع نداشتم اینقد بی درک باشی منم گفتم ولم کن بابا تو خودت میفهمی من حوصله خودمم ندارم 

من الان ی کیست تو روده داشتم عمل شدم بچمو نمیتونم شیر بدم گفتن نمونه برداری بشه ک یموقع کیست خطرناکی نباشه هزارتا فکر توسرمه حرفای اینم اضاف شد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عین قضیه رو به همسرت بگو قبل از اینکه جاری ۴ تا بزاره روش و تحویل بده

پیاماش هست همه رو میدم بخونه الان خوابیده 

آره منم نظرم همینه ب شوهرم بگم یا برادرش صحبت کنه ولی خب اون توقع داره اسمشو نیارم اینجوری من میشم آ ...

غلط کرده اسمش بیار چرا کاسه کوزه سر تو بشکنه بعدبگه من نگفتم فلانیدروغ میگه 

ضمنا بگو بهش خودت به شوهرم شوهرت بگو 

اتفاقا به همه بگو مادر شوهر خواهر شوهر برادر ها 

بزار همه بدونن 

فتنه خانم میخاد بعدا بگه تو نزاشتی نون سر سفرش بره