2777
2789
عنوان

دعوای من با جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 48 پست
بیخیال دخالت نکن خود برادرا بهتر می‌دونن بعد ب زنش نباید زنگ بزنی بد تر می‌کنه کارو تا بفهمه ب شوهرت ...

عصبی شدم ازکارش واقعا 

اره فردا ب شوهرم میگم جاریمم کلا یه مدل خاصیه مثلا زنگ میزنه به من میگه عزیزم من تو بازارم دارم برات پارچه میخرم چ رنگی دوس داری منم میگم مرسی من راضی نیستم و اصرار و تعارف ک ن بگو میخوام برات بخرم بعد نمیخره خب عین مسخره کردنه کلا باهاش حال نمیکنم اخلاقای خاصی داره 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
پدرشوهرم ک فوت شده ولی مادرشوهرم هست اونام جاریمو میشناسن الان خواهرشوهرم میگفت ولش کن اون حرف زدنشو ...

راستی حتما ازش هر از گاهی تست اعتیاد بگیرید خدایی نکرده معتاد نشه تو خماری نئشه گی پشت فرمون بشینه هم خودش هم بار هم ماشین داغون کنه 

راننده بیابون جاده مستعد اعتیاد هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بکنید ماهی 200هزار بیمه عمر ایران فکر کنم برای بعدن هاش خوبه از حقوق خودش هم بدین

باشه من ک فعلا ازخدامه نشه ک بره حداقل ازغرزدن این راحت میشم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
راستی حتما ازش هر از گاهی تست اعتیاد بگیرید خدایی نکرده معتاد نشه تو خماری نئشه گی پشت فرمون بشینه ه ...

اهل اینکارا نیستن هیچ کدوم از برادرشوهرام بگی برو تست بهشون برمیخوره ایشون برادر بزرگتر شوهرمه اولین بچه خانواده شوهر همین جاریمه آخری شوهرمنه