2777
2789
عنوان

کی ز عشق سابقش متنفره

66 بازدید | 3 پست

من از عشق سابقم و تقریبا تنها کسی که واقعا دوستش داشتم متنفر شدم. من رو پس زد بخاطر رویاها و آرزوهای که داشت و من رو مانع میدید. اونم بهم علاقه داشت اما مثلا به جای احساس با عقلش تصمیم گرفت. من اون رو تقصیرکار نمیدونم اما از خودم دلگیرم که چرا دل به یه آدم اینطوری دادم. 

... اما چیزی که آزارم میده حس تنفری هست که دارم من سعی کردم ببخشم ولی ته ته دلم همش دوست دارم تو زندگیش شکست بخوره و به آرزوهاش نرسه. همیشه سعی کردم آدم خوبی باشم و خیرخواه دیگران اما  اینکه اینجوری بدخواه یک نفر هستم بدجور آزارم میده. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
من زندگیم رو نابود کرد

تو دلیلی داری اما من کار باهام نداشت اما متنفرم و این تنفر و بدخواه بودن آزارم میده

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نه اصلا متنفر نیستم

حتی هنوزم دوسش دارم اما نه به عنوان عشق. به عنوان بخش شیرینی از زندگیم.

برای ساعتای خوبی که داشتیم برای اون همه حس قشنگ.

اونم همینطوره مطمئنم.

قسمت نشد و الان هردومون ازدواج کردیم.

و هردو زندگی خوبی داریم و همسرامونم عاشقانه دوست داریم و هیچوقتم به همسرامون خیانت نمیکنیم. فقط چون همکار بودیم کم تا بیش بین حرفا از دوستان مشترک خبرایی به گوشمون میرسه.وگرنه هرگز بعد از کات سراغ هم نرفتیم.