2777
2789
عنوان

راجع به شغل و درآمد

198 بازدید | 20 پست

سلام خانوما بیاین راجع به شغل و درآمد حرف بزنیم؟

شما شاغلین؟ خودتون درآمد دارین؟ اگه آره شغلتون چیه؟

من دیپلم دارم تو حوزه علمیه دو سال درس خوندم ولی ول کردم وسطا

حالا دو دلم برم دانشگاه علوم تربیتی بخونم آزمون استخدامی آموزش پرورش بدم؟

حوزه علمیه رو ادامه بدم تموم ک شد آزمون استخدامی بدم؟

یا اصلا هیچ کدومو انجام ندم برم یه حرفه یاد بگیرم تا بتونم درآمد داشته باشم؟

شماها ایده ای دارید؟

خیلی ذهنم مشغوله ...نی نی ۹ ماهه هم داررررم دوست ندارم خانه دار باشم دست رو دست بزارم عمرم بره

دلم میخواد یکاری کنم ولی نمیدونم چی؟

اصلا نمیتونم پیدا کنم ک ب چی علاقه دارم اصن

حوزه خیلی بهتره

من و فرزندم👩‍👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاغلم،درآمد دارم،معلم و معاون غیر انتفاعی،ببین بین اینا که گفتی دلت بیشتر با کدومه،حالت با کدوم بهتر ...

من درآمد واسم خیلی مهمه چون شرایط سخته نمیتونم همش دستمو جلو همسرم دراز کنم واسه هرچی

نمیتونم علاقمو پیدا کنم 

نمیتونم اصن برم سراغ درس یا برم سراغ حرفه؟

من فقط اینو میدونم ک ب درس علاقه ای ندارم!

درآمد واسم خیلی مهمه 

و این ک شغل با آبرویی داشته باشم ک محبوب باشم!

[QUOTE=346560773]آره با شرایط منم خیلی میخونه ولی میترسم تا من تموم کنم حوزه رو،دیگه آزمون استخدامی واسه معلمی نباش

کلیکارا میشع کرد.مدزک حوزه خیلی خوبه

اکثرا مکان ها میگیرن

من و فرزندم👩‍👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺
واقعا؟مثلا کجا ها

طرح امین بهشون میخوره

کتابخونه ها

دادگاه

خود اموزش پرورش

طرح امین چیه؟

یعنی یجور سهمیه یا پارتی