2777
2789
عنوان

تو خونمون لباس تمومی نداره

379 بازدید | 13 پست

انقد لباس میشورم خسته شدم با اینکه لباسشویی دارم واسه پسرم مینی واش دائم درحال تا کردن و مرتب کردن کمد و خالی کردن سبدام یسری چیزارم با دست میشورم  کلا ۳ نفریم اندازه ۱۰ نفر لباس میشورم هروز پس فردا اثاث کشی دارم خیرسرم عی میشورم که لباس کثیف نباشه بازم سبدا دائم پره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حب همه همینن

نبابا الان ۴ ۵ روز بود خونه مادرشوهرم بودیم فکنم سرهم کلا دوبار لباس انداخت ماشین

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من ی روز درمیون میرم حموم همسرمم بخاطر کارش هرزوز یا روزی دوبار اینقد تن تن لباس جمع میشه بعد من تو کل کارای خونه از چیزای مربوط ب لباس متنفرم، میشورم رو طنابم میندازم ولی جمع کردن و اتو کردن و تا زدن بیزارممممممم دیگه این مسئولیت با همسرم شده

من ی روز درمیون میرم حموم همسرمم بخاطر کارش هرزوز یا روزی دوبار اینقد تن تن لباس جمع میشه بعد من تو ...

منم کلا هرچی کار مربوط ب لباسه متنفرم هی بشور پهن کن جمع کن جدا کن تاکن اتو کن بزار سرجاش اووو

منکه دوتا بچه کوچیک دارم چی بگم همسرمم هست وای اینقد لباس پهن میکنم جمع میکنم پوستم کنده شده تازه همسرم خودش لباساشو اتو میزنه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

منم کلا هرچی کار مربوط ب لباسه متنفرم هی بشور پهن کن جمع کن جدا کن تاکن اتو کن بزار سرجاش اووو

دقیقا، حالا ما دونفریم لباس زیاد داریم جمع میکنم ی دفه ای همه رو باهم میشورم و خشک میکنم ی روزی این کارو میکنم ک همسرم خونه باشه خودش همه کاراشو کنه وگرنه من دیوونه میشم اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم واسم کار حوصله سربریه

دقیقا منم همینم،با این تفاوت که اصلا یه دستمال هم با دستم نمیشورم، کلا همیشه لباسشوییم پر هس

من لباس زیر و جورابو کفش با دست میشورم لباسای پسرمو مجبورم در بیارم اب بکشم

من لباس زیر و جورابو کفش با دست میشورم لباسای پسرمو مجبورم در بیارم اب بکشم

لباس زیر خودم نمی پوشم، جز سوتین که اونم همراه لباسای خودم، میندازم داخل ماشین،در کل لباس که زیاد می‌شویم برا همین به خودم سختی نمیدم با دست بشورم