2777
2789
عنوان

تاحالا همچین حسی داشتین🥺

243 بازدید | 23 پست

سلام خوشگلا 

ی حسی دارم بین نفرت و خشم و دلشکستگی احساس درک‌نشدن دارم انگار چیزی از ته دل خوشحالم نمیکنه 

بین موندن رفتن قفل شدم بین درست غلط نمیدونم این سنگینی ک افتاد توی زندگیم علتش چیه درضمن توماشین همسرم دعا پیدا شده من بیقرارم گریه میکنم سایه میبینم سرد شدم از همسرم ی چیزی بین نفرت خشم دارم نمیدونم چیکارکنم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برات دعا نوشتن باید طلسمو بشکونین برو پیش دعانویس اون دعایی ک براتون نوشتن رو باطل کنین

دعا دست همسرمه نمیدونم اونی ک نوشتن دعای چیبوده نمیخوامم متوجه بشه رفتم دنبالش 

اواخر نامزدیمون خیلی برامون مینوشتن الان بعد چند وقت نوشتن هرکیه نزدیکه چون تو‌داشبورد ماشین گذاشته 

الان یکماهه باهم بد شدیم قبلش رابطمون داشت شفا میگرفت باهم خوب بودیم 

دعا دست همسرمه نمیدونم اونی ک نوشتن دعای چیبوده نمیخوامم متوجه بشه رفتم دنبالش اواخر نامزدیمون خیلی ...

باید بگی بخونه ببینه چیه حتما واسه سرد شدنتون از هم نوشتن طلسمتون کردن ببرین پیش فالگیر توضیح میده 

خب اشتی بکنه اذیتت میکنه

اخه دوسش دارم چیکار کنم اونم دوسم داشت بخاطر یه چیزی گفت میرم الانم الکی پیش من میگه رل دارم ولی دروغ میگه هر موقع هم که پیام بدی زود جواب میده ولی اون دیگه منو نمیخواد:) 

کوردم
باید بگی بخونه ببینه چیه حتما واسه سرد شدنتون از هم نوشتن طلسمتون کردن ببرین پیش فالگیر توضیح میده

اخه فالگیر نیاد دعا بنویسع برامون بدتر بیان تو‌زندگیمون

دعای چی پیدا کردی بازش نکردی؟؟؟خو چرا ی سرکتاب باز ممیکنی که بفهمی چ بلایی ب سر زندگیتون اومده ،نگا من با دعا زیاد موافق نیستم ولی وقتی دیدی مشکلت ایجوره باید حلش کنی و اگه دعا برات گرفتن باید بری پیش کسی که باطلش کنه تازندگیت خراب نشهزده 

یبار برا زندگیم طلسم جدایی زده بودن شوهرم چهار ماه ولم کرد رفت ،اگه نمیرفتم پیش ی سید و نمیفهمیدم و باطلش نمیکردم الان طلاقم دازه بود 

اخه دوسش دارم چیکار کنم اونم دوسم داشت بخاطر یه چیزی گفت میرم الانم الکی پیش من میگه رل دارم ولی درو ...

ی چیزی بگم؟ گوش میکنی؟ دست از اینک‌خودتو بدون اعتماد بنفس بیکار وابستش نشون بدی بردار خب؟ 

بیا سر خودتو گرم‌کن ب خودت برس اصلانم سراغشو‌نگیر اصلا خودش تا ی ماه دیگه میاد تو بری جلو فکرمیکنه خبریه برمیگرده اما اذیتت میکنه روانتو بهم میریزه 

اخه فالگیر نیاد دعا بنویسع برامون بدتر بیان تو‌زندگیمون

عزیرم اخه تو خودت عقل داری باید ب این فکر کنی که وقتی زعا گرفته شده برات یعنی ناخاسته اومده تو زندگیت تو باید الان جلوشو بگیری این چ طرز تفکریه داری