2777
2789
عنوان

جهاز و سیسمونی خوبی گرفتم ولی بجاش از ارث محروم شدم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 9171 بازدید | 181 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کنم دیگه خسته شدم همش میگم ای خدایی که منو دختر خلق کردی کمکم کن، همش پس انداز میکنم برای خودم از طرف مادرم هدیه میگیرم همسرم هم میگه با اون دارایی اینارو بهت دادن، دلم برای خواهرم میسوزه اون که واقعا مشکل داره در عوض برادرم کلی ریخت و پاش داره چندتا ماشین و کلی مسافرت خارجه ،ما تا حالا سوار هواپیما هم نشدیم

مامانشون وارده ماشاالله میگه میخواد صلح عمری کنه باپسرش این وصیت نیست یجور بخشش قانونیه که مولادرزش ...

خودش همه چی بلده،  ضمنا میگه برادرت نفهمه، به باد میده همه رو، برادرم اصلا رحم نداره  ، هرچی پول مستاجره میگیره و خرج میکنه اون وقت من هرچی ازخدا میخوام به من کمک کنه، 

خودش همه چی بلده، ضمنا میگه برادرت نفهمه، به باد میده همه رو، برادرم اصلا رحم نداره ، هرچی پول مست ...

مادرت شما وخواهرتون رو دوست نداره بهتره به فکر خودتون باشین و پیشرفت کنین به خواهر تون هم موضوع روبگین به مادرتون هم خیلی خدمات ندین  ازش دوری کنین شاید سرش به سنگ بخوره مادری که لقمه رو ازدهن شمامیکشه بیرون حق طبیعی و قانونی تون رو اون مادر نیست ببخشید به خاطر حرفام در مورد مادرتون فردا شوهرت وخانودش بفهمنن یه غوغا سونامی به پا میشه که نگو

وقتی میرم خونش به زور میوه و رب و خرت و پرت میده عذاب وجدان نداشته باشه، نمیخوام دلش و بشکنم ولی مگه من گدا هستم آخه چرا و همش میگه من دوستت دارم هرچی دستم میاد بهت میدم، همین طرز صحبت کردن که همه کسم پسرمه دنیا مال اون به جنازه من دست نزنید اون هست دل مو میشکنه، امشب دیگه نماز شب نخوندم از صبح تو خودمم دیگه جواب مو گرفتم من حقی ندارم من هیچم

با مادرت قطع رابطه کنین حساب کار بیاد دستش

بی فایده ست اصلا به روش نمیاره، من یه دختر دارم همش میگه ایشالا خدا بهت پسر بده مال تو داماد نخوره ،من دخترم و دوست دارم دنیای منه 

وقتی میرم خونش به زور میوه و رب و خرت و پرت میده عذاب وجدان نداشته باشه، نمیخوام دلش و بشکنم ولی مگه ...

عزیزم مادر شما خودشیفته هست اون کمکهای کوچیکم که به شما می‌کنه بهش میگن تکنیک خرده نان که همین جور شوکه بمونین فکر کنین دوستون داره وتکه اصلی نان رو به برادران میده هیچ وقت عوض نمیشه شماهم به فکر خودت باش باج نده