2777
2789
عنوان

کساییکه همسرشون اعتیاد داشته قبلن

| مشاهده متن کامل بحث + 2811 بازدید | 112 پست
اصلا باعث هذیان و بدبینی و توهم نمیشه اینو منی که دارم با همچین فردی زندگی میکنم بهتر می‌دونمروی کبد ...

از كامنتات ي جوري برداشت كردم ك خودتم در مرحله انكار اعتياد همسرت  ب متادن هستي خب همين ك داره يك روز دو روز در ميون متادون ميخوره يعني هنوز اعتياد داره  

متادن مواد مخدر هست و براي ترك اعتياد مث تيغ دو لبه استفاده ميشه بعضيا مخالف ترك با اين مواد هستن 

در صورت تداوم مصرف و زياده روي حتي جزيي باعث چيزاي ك گفتم ميشه شما يك نفر هستي از بين صدها نفري ك مصرف ميكنن و اگه همسر شما علايم نداره دليل نميشه ك باعث اين چيزا هم نميشه وقتي همسرت همين متادن رو ترك كنه متوجه تفاوتش و تاثيرش توي رفتار و افكارش ميشي

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

این موقعی ک اومد خاستگاری ب گفته خودش گف من اعتیاد نداشتم مال چندسال پیش و شاید ی گاهایی لغزشایی داش ...

ب نظرم ک فقط فرار  اگ بچه داشتی بهت میگفتم ی فرصت بده  ولی حالا ک نه جهاز خریدن خانوادت ک ضرر کنن نه عروسی گرفتن نه بچه ای هست  انگاری ک دختری 

دومتو بذار رو کولت و فقط برررررررررددددو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از كامنتات ي جوري برداشت كردم ك خودتم در مرحله انكار اعتياد همسرت ب متادن هستي خب همين ك داره يك رو ...

🙄🙄🙄خدا شفات بده 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

🙄🙄🙄خدا شفات بده

حرف خوبی زدی برای فرار کردن از جواب دادن دخترجان!

عادی سازی نکن برای همسرت حالا اینجا سایته ولی در واقعیت سعی کن بزرگنمایی کنی  قبح مصرف مواد مخدر رو نریزی ، که کامل ترکش کنه انشاالله ...

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
حرف خوبی زدی برای فرار کردن از جواب دادن دخترجان!عادی سازی نکن برای همسرت حالا اینجا سایته ولی در وا ...

هرکاری بخوام میکنم و زندگی شخصی من هست قبح‌چیزی رو هم نریختم

واقعیت رو گفتم اونقدر چیز خطرناک و عجیب غریبی نیست 

متادون تو دوز‌های رایج ۵.۱۰.۲۰ و نهایتش ۴۰ میلی گرم عوارضش خیلی خیلی کمتره از سایر مواد مخدر که زندگی فرد رو به کل داغون میکنن و حتی از خواب و خوراک میفته و در به در دنبال پول مواده 

درسته خوب نیست اما حداقلش از یه فاجعه بزرگتر جلو گیری می‌کنه 

و کاش یاد بگیریم دخالت نکنیم تو خیلی چیزا 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

شوهر من اصلا سمت هیچ چیز نمیره این قرص هم دیگه اثری نداره روش بدنش مقاوم شده نسبت بهش فقط ناخودآگاه ...

یه قوطی برای قرصا بگیر و قرصاشو بریز اون تو، بعد کمکم با یه قرص بی‌خطر مثل استامینوفنی چیزی که ظاهری شبیهش باشه جابجا کن، مثلا هر دو هفته یدونه رو جابجا کن، دو هفته بعدی ۲تا، و همینجوری ادامه بده تا جایی که کلا عوض بشن، بذار یه مدت بگذره، بعد با توجه به تشخیص خودت که آمادگیشو داره یا نه بهش لو بده، یا اینکه نده کلا.