2777
2789
عنوان

کساییکه همسرشون اعتیاد داشته قبلن

| مشاهده متن کامل بحث + 2813 بازدید | 112 پست
پس هنوزم مصرف داره منم از همین میترسم که شاید هنوزم ترک نکرده باشه و چیزای دیگه جایگزین کرده باشه ول ...

شوهر من اصلا سمت هیچ چیز نمیره این قرص هم دیگه اثری نداره روش بدنش مقاوم شده نسبت بهش 

فقط ناخودآگاه خودشه که فکر می‌کنه حالش خوب میشه بعد خوردنش 

شاید یک روز با دو روز درمیون یه دونه بخوره 

تو این مدت بیکاریش هم اوایل زندگیمون بود خوشی زیاد داشتیم و مهم نبود بیکاره هرچند دنبال کار بود ولی انگار همه راه‌ها به روش بسته شده بودن

خداروشکر که کار هم گیرش اومد 

بی عرضه و لاابالی نیست اصلا 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

نه عزیزم ممنون از راهنماییتاما همش این تو فکرمه اگ اون ازدواج کرد دیگ تکرار نکرد و درست شد من همیشه ...

خواهش میکنم ..ولی اگر بدتر شد چی ؟؟

ببین اصل رو بذار بر احتیاط ..  بعدشم حرف باد هواس..اون به سلامت جسم خودش رحم نکرده بیاد به تو رحم کنه تورو اولویت بذاره؟؟بلاکش کن و برو طلاقتو بگیر ترس هم نداشته باش ..یه عمر زندگی شانس دست توعه قرار نیست به این زودی ازدواج کنی یمدت تغییر مسیر بده مشغول یکاری شو‌یه حرفه یاد بگیر ...

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من اصلا سمت هیچ چیز نمیره این قرص هم دیگه اثری نداره روش بدنش مقاوم شده نسبت بهش فقط ناخودآگاه ...

الحمدالله 

ان شاالله در کنار هم آنقدر خوشبخت بشین و پیشرفت کنین که زندگی تون الگو همه کسانی که دچار این بیماری هستن بشه 

و باعث افتخار خانواد ها تون بشه 

خواهش میکنم ..ولی اگر بدتر شد چی ؟؟ببین اصل رو بذار بر احتیاط .. بعدشم حرف باد هواس..اون به سلامت ج ...

سرکارم 

ولی اینقد حالم بده گاهی وقتا میگم استعفا بدم

درست میگی عزیزم

خودم باید ب ی نتیجه برسم

بعضی کاربرا ی یچزایی تعریف میکنن نمیدونم راسته یا دروغ ته‌دل ادم خالی میشه

😢

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
عوارض خاصی مصرف قرص متادون داره ازلحاظ جسمی وروانی؟

متادن خودش مواد مخدر هست و ازش كمك ميگيرن موقتي واسه ترك منتهي بعضيا ب همينم معتاد ميشن

عوارضش زياد هست مث مواد مخدر روي مغز و كبد و .. اثر ميذاره

ممكنه شخص دچار هذيان و بدبيني و توهم بشه عوارض جسمي روي كبد داره كليه قلب… 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

سرکارم ولی اینقد حالم بده گاهی وقتا میگم استعفا بدمدرست میگی عزیزمخودم باید ب ی نتیجه برسمبعضی کاربر ...

عزیزم اگه ازروی عقل ومنطق میخوای تصمیم بگیری مطمین باش که باید ازش جدابشی اگه سنتی بود بازم میشد امیدی داشت ولی صنعتی به کل مغز رو داغون میکنه از رو احساس ودوست داشتن هم تصمیم بگیری مطمین باش بازم پشیمون میشی یه روزی 

عوارض خاصی مصرف قرص متادون داره ازلحاظ جسمی وروانی؟

اصلا رو اخلاقش تاثیر نداره چون بدنش مقاوم شده نسبت به متادون و از نظر روحی روانی هیچ تغییر نمیکنه که بگی عصبی میشه و فلان نه اصلا ولی باعث افسردگی و حس پوچی میشه که اون رو کنه سالم هم دارم 

ولی از لحاظ جسمی میگن روی باروری و اسپرم‌ها تاثیر منفی داره 

روی کبد و کلیه هم اثر منفی می‌زاره 

و میگن ترکش از هروئین و تریاک هم سخت تره خیلی

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

عزیزم اگه ازروی عقل ومنطق میخوای تصمیم بگیری مطمین باش که باید ازش جدابشی اگه سنتی بود بازم میشد امی ...

اوهوم دقیقا

خدا هیچکسو تو این وضعیت نزاره

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
الحمدالله ان شاالله در کنار هم آنقدر خوشبخت بشین و پیشرفت کنین که زندگی تون الگو همه کسانی که دچار ا ...

هیچ بدی نداره خداروشکر فقط مشکلش همین قرص هست 

یکساله که باردار نمیشم و سالمم خودم 

دارم اصرار میکنم بریم آزمایش بده خدا کنه مشکل داشته باشه و دیگه مجبور بشه به خاطرش قرص رو بزاره کنار

چون سر این با هم قول و قرار گذاشتیم که اگر مشکل داشت تو آزمایشش قرص رو ترک کنه و به شدت بچه دوست داره مطمئنا کنارش می‌زاره  

متادن خودش مواد مخدر هست و ازش كمك ميگيرن موقتي واسه ترك منتهي بعضيا ب همينم معتاد ميشنعوارضش زياد ه ...

اصلا باعث هذیان و بدبینی و توهم نمیشه اینو منی که دارم با همچین فردی زندگی میکنم بهتر می‌دونم

روی کبد و کلیه اثر می‌زاره اما اگر فرد مصرف کننده حجامت انجام بده از بدنش دفع میشه و آسیب نمیزنه بهشون

در صورتی هم ضربان قلب رو نامنظم می‌کنه و باعث بیماری قلبی میشه که در روز بالای ۲۰۰ میلی گرم مصرف بشه 

با دوز ۱۰.۲۰ یا ۴۰ قرص متادون که شاید دو سه تا دونه در هفته خورده بشه بلایی سر قلب نمیاد خداروشکر

هیچ بدی نداره خداروشکر فقط مشکلش همین قرص هست یکساله که باردار نمیشم و سالمم خودم دارم اصرار میکنم ب ...

ان شاءالله اینم کنار میزاره و خدا یه جوجه خوشکل بهتون میده و روز به روز خوشبخت تر میشین سه نفری 

منم عاشق بچه ام همه اش توی دلم از خدا دوتا دختر دوقلو میخوام که موهاشونو خرگوشی ببندم لباسای رنگارنگ بخرم براشون ست باشن 

اما به زندگی و آوارگی خودم نگاه میکنم میبینم حیف اون بچه که با ما بدبختی رو فقط تجربه میکنن

سه ساله جلوگیری میکنم

ان شاءالله اینم کنار میزاره و خدا یه جوجه خوشکل بهتون میده و روز به روز خوشبخت تر میشین سه نفری منم ...

❤️❤️❤️شانس بیارم آزمایشش یه خورده مشکل داشته باشه دیگه تمومه شروع می‌کنه به کنار گذاشتنش

منم عاشق اینم دو قلو داشته باشم اما ناهمسان به پسر و یه دختر 😍 ایشالا خدا هرچی صلاحه بده بهمون هم به من هم شما 

سرکارم ولی اینقد حالم بده گاهی وقتا میگم استعفا بدمدرست میگی عزیزمخودم باید ب ی نتیجه برسمبعضی کاربر ...

عزیزم مگه کاربرا شمارو میشناسن که تعریف دروغ کنن 

یکی از مزایای نینی سایت اینه که دراین موارد همچنینی همه کاربرا تجربه واقعیشونو تعریف میکنن..مطمن باش همه اینا واقعیته چون شما از نزدیک تجربه نکردی فکر می‌کنی دروغه !اما من بدتر ازیناشو دیدم ..زن معتاد بودن یعنی خفت بکشی خجالت بکشی از دنیا سیر بشی روزی هزار بار بمیری ..تردید نکن  که راسته من دارم برا وکالت میخونم تو وقت استراحتم میام نینی سایت یه سر میزنم میرم چون گفتم شاید تجربم حتی اگر ذره ای رو تصمیمت تاثیر میذاره وارد کاربریم شدم ..انشالله بهترین تصمیمو بگیری با عقلت نه با احساس‌و عواطف زودگذر ..شبت بخیر

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده