2777
2789
عنوان

کساییکه همسرشون اعتیاد داشته قبلن

| مشاهده متن کامل بحث + 2811 بازدید | 112 پست
عزیزم ی چیزی بگمت خیلی خواهرانه ببین من دادیارم و با اینجورادمها زیاد سروکله زدم مواد صنعتی چون روی ...

اره منم از همین میترسم زورش نرسه

و بیشفعالی درمان نشده داره ینی تقریبا اختلال تکانه 

🥲

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خییییلی سخته خییییلی ولی بازم برمیگرده به اراده طرف که بخواد ترک کنه من که همسر سابقم اعتیاد داشت هر ...

این موقعی ک اومد خاستگاری ب گفته خودش گف من اعتیاد نداشتم 

مال چندسال پیش و شاید ی گاهایی لغزشایی داشتم

و ما بخاطر شرط بندی و‌بدهیاش کارمون ب طلاق کشید 

و‌تو این مراحل چن مااه زمان خورد الان میگ عوض شدم فرصتی بده تلاشمو میکنم 

چند سال پاکی داشته که لغزش کرده،

والا حقیقتو کامل نمیگ

میگ عصن‌ راجب ‌اون قضیه دوس ندارم حرف بزنم توهم اینقد کنجکاوی کردی بهت گفتم وگ ن دوس نداشتم بدونی ک ذهنیتت خراب شه

خودم حس میکنم شاید سالی یا دوسالی لغزش داشته نمیدونم

این موقعی ک اومد خاستگاری ب گفته خودش گف من اعتیاد نداشتم مال چندسال پیش و شاید ی گاهایی لغزشایی داش ...

والا شوهر سابق منم چند بار گفت درست می‌شم فرصت بده ترک میکنم....اما بازم ترک نکرد حدود ۵سال به پاش نشستم آخرم طلاق گرفتم دیگه خسته شده بودم

خییییلی سخته خییییلی ولی بازم برمیگرده به اراده طرف که بخواد ترک کنه من که همسر سابقم اعتیاد داشت هر ...

شما همسرتون شرایطش‌چطور بود ک مجبورشدی طلاق بگیری؟؟

چی مصرف میکرد

بقیه اخلاقاش چطور بود

والا شوهر سابق منم چند بار گفت درست می‌شم فرصت بده ترک میکنم....اما بازم ترک نکرد حدود ۵سال به پاش ن ...

خیلی سخته واقعا

از ی طرف دوسش دارم میگم‌شاید ب خودش اومده و جدانشم

از ی‌طرف میترسم بعد چن سال دوباره درگیربشه

شما همسرتون شرایطش‌چطور بود ک مجبورشدی طلاق بگیری؟؟چی مصرف میکردبقیه اخلاقاش چطور بود

قرص های مختلف می‌خورد 

متادون هم مصرف می‌کرد 

اخلاق دیگه شم اینکه خسیس بود بی عرضه ترسو مردی نبود بشه بهش تکیه کرد خانوادش خیلی اذیتم کردن میل ج...شم خیییلی کم شده بود

قرص های مختلف می‌خورد متادون هم مصرف می‌کرد اخلاق دیگه شم اینکه خسیس بود بی عرضه ترسو مردی نبود بشه ...

من این مشکلا ندارم

تنها مشکلم اینه دوباره سراغ موادی چیزی بره نتونه ترک کنه

چون بعد اعتیادش سراغ سایت های شرط بندی‌رفته

ب طورایی جایگزینه حس میکنم

براهمین نگرانم

خیلی سخته واقعااز ی طرف دوسش دارم میگم‌شاید ب خودش اومده و جدانشماز ی‌طرف میترسم بعد چن سال دوباره د ...

من دوستش نداشتم فقط بخاطر بچم بهش فرصت دادم اما خودش فرصتاشو سوزوند 

حالا شما دوستش داری بهش فرصت بده کمکش کن اگه بچه نداری به هیج عنوان‌ بچه دار نشو ازش حداقل تازمانی که مطماشی که ترک کرده 

اره چون این اختلالات زمینه جرم رو ایجاد کردن...هم سنی منی شما

اره متاسفانه 

ازم پنهان کرده بودن لعنتیا

اما خب از جدایی میترسم دوسشم‌دارم‌گیر افتادم