2777
2789

شام غریبان عزیزم

بخاطر تنهایی اهل بیت

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شام غریبان هستش

یعنی شبی که بازماندگان حادثه کربلاعزادارعزیزانشون بودن

ماهم همدردی میکنیم

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

من کردم😌😁

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
مرسی از همتونبعد من میتونم شمع روشن کنم مثلا به یه نیتی؟

هرچه خیرته نیت کن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

شام غریبانه شمع روشن کردن نماده

چون اهل بیت امام حسین رو اسیر میبردن تو تاریکی صحرا شمع  روشن میکنن برای راهشون

یادش بخیر،بچه بودیم پدر بزرگم برامون نفری ی دونه فانوس درست میکرد تا برسیم مراسم، قصه حضرت رقیه رو تعریف میکرد برای،سلامتی پدربزرگم صلوات می‌فرستید لطفا

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

شام غریبانه. یعنی وقتی دشمن غروب عاشورا حمله کرد به خیمه های امام حسین شب که شد همه توی خیمه ی نیم سوخته جمع شدن و چون تاریک بود و بچه ها میترسیدن مرسوم شده شمع روشن میکنن تا مثلا کمک کننده بچه ها باشن. یه بار عاطفی داره و البته هیچ استناد روایی نداره

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

اینجا دارن تو خیابون سینه میزنن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

شام غریبانه. یعنی وقتی دشمن غروب عاشورا حمله کرد به خیمه های امام حسین شب که شد همه توی خیمه ی نیم س ...

چی به سر سکینه دختر امام حسین‌میاد???

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

چی به سر سکینه دختر امام حسین‌میاد???

😭😭😭

عقیله بنی هاشم لحظه ای به خواب میره حضرت زهرا سلام الله علیها رو در خواب میبینه که میفرماید زینبم دختر حسین گم شده پاشو پیداش کن. سراسیمه بلند میشه دنبال رقیه خاتون میگرده نزدیک گودال پیداش میکنه هر کاری میکنه دختر 3 ساله با عمه همراه نمیشه آخر سر خواهر بزرگتر یعنی سکینه بنت الحسین که 12 13 سالش هست خواهر رو راضی میکنه. نقل شده سکینه اینقدر خوش زبان بوده که حد نداشته

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.