2777
2789

بخدا قلبم درد میکنه از دست دو تا از مادرای بی شخصیت کلاسم ، چه دروغایی که نمیبافن و پشت من نمیگن خدا ازشون نگذره . طرف بچه ش هزاررتا مشکل انضباطی و ضعف تحصیلی داره هر روز میره یه چیزی میگه . حالا خوبه بارها معاونین اومدن تدریس منو دیدن نمیدونید چه حرفای دروغی پشت من زدن که معلمه درس نمیده همه چی رو داده به زرنگ کلاس در صورتیکه من حتی تصحیح برگه رو هم نمیدم به دانش اموز صفر تا صد کارها رو خودم انجام میدم بعد تدریس من دانش اموز زرنگ میگه خانم میزارید یه بار هم این مطلب من به بچه هت بگم میگم باشه عزیزم شاید با زبون خودتون بهتر متوجه شن ، تمام تکالیف تلفیقی که خود اموزش پرورش داخل گروه ها میزاره رو به بچه ها میدم مادره گفته تکالیفش،چرته ، دخترش یه سره تو کلاس حواسپرته یا رومیز میشینه یا راه میره بدون تمرکزه به مادره گفتم بچت اینجوریه بعد پشت سر من رفته فحش داده بهم جوری که دانش اموزام گفتن مادر فلانی به شما فحش داده بد و بیراه گفته چرا چون به بچه ش،گفتم تو کلاس جای راه رفتن نیس ، ریاضی دخترش ضعیفه گفتم باید تمرین کنه شما بیا من خودم برات تدریس کنم برو به بچه یاد بده باز رفته گفته تدریسش اله بله و خیلی حرفای مفت دیگه

بچه ها واقعا داغونم با اینجور افراد باید چیکار کرد ؟ میترسم مدیره باورش شه حرفای دروغ اینا رو هرچند معلم رسمی هستم حتی اگه اذیت بشم میرم یه مدرسه دیگه ولی کلا خسته م

ببین کلا معلمی فرسودگیش بالاست

فکر نکن بری مدیر بشی از این حرفا راحت میشی اونجا صد برابر هم هست چون دم همه رو باید ببینی که بچش رو ثبت نام کنی

چیزی که هست این حرفات به هیج جات نباشه تو کار خودت رو بکن اگر می دونی کارت درسته و داری تو چارچوب پیش میری حرف دو/سه تا والدین برات بی اهمیت باشه اگر عملکردت ایراد داشته باشه باید خودش رو تو کل خروجی بچه ها نشون بده تهش اینه که میان کلاست بازرسی
من باشم همه چی رو مستند سازی شده با عکس و ووو اینا نگه می دارم تو گوشی و پوشه کار سرمم میندازم پایین کارم رو می کنم هرکسی مشکلی داشت مستنداتم که دارمو رو می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.