2777
2789
عنوان

به ستوه اومدم

658 بازدید | 73 پست

هر وقت یه خواستگار برام میاد مادر و فامیل کلییییییی حرف بارم میکنن تو سخت گیری تو عرضه شوهر کردن نداری تو بدبختی بیچاره ای داری می‌ترشی 

از گیر دادن ها قضاوت ها تحقیر ها توهین ها دخالت ها دل شکستن ها خستم

دیگه اصلا توکلشون نمیره که طرف مناسب نیس مشکلات اخلاقی زیاد داره که رد کردم

میخوان به هر قیمتی شوهرم بدن خیلییییییی بهم فشار میارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد مامانم افتادم...آخرهم به یه عتیقه شوهر کردم که همش فکر طلاقم...

بنظرم برو سرکار به درآمد برس اگه میتونی حتی به بهانه کار بیا تحصیل برو شهر دیگه مستقل زندگی کن.....

اما تا وقتی ک صد درصد کیس خوب نبود ازدواج نکن....مگر اینکه واقعا طرف طرف باشه...

یاد مامانم افتادم...آخرهم به یه عتیقه شوهر کردم که همش فکر طلاقم...بنظرم برو سرکار به درآمد برس اگه ...

عزمزم در حال تحصیلم

دنبال کار هم هستم

ولی دست از سرم برنمی‌دارند

موجودی به نام مادر همیشه هر روز هر زمان عذابم داده با تحقیررررررر گیر دادن عیب کل دنیا رو من گذاشته و میذاره

همیشه طردم میکنه پیش فامیلا ازم گلایه میکنه ....

عزمزم در حال تحصیلمدنبال کار هم هستمولی دست از سرم برنمی‌دارندموجودی به نام مادر همیشه هر روز هر زما ...

زیاد جلو چشمش نباش...

واقعا اگه میتونی برای کار و تحصیل برو شهر دیگه...

یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه...

اوناهم تقصیر خودشون نیست افکار سنتیه قدیمی که تو ذهنشون هک شده دختر باید زووود شوهر کنه...

حالا هم یکسره بهم میگه ترشیده بی عرضه فلک زده بدبخت

در حالی که من هیچی از هیچ لحاظ کم ندارم 

زیبایی در حدی دارم تعریف از خود نیستاااا هر کس اولین بار میبینه مجذوب میشه به دل میشینم تحصیلات دارم نجابت دارم عاقلم اخلاق و رفتارم خوبه ...

زیاد جلو چشمش نباش...واقعا اگه میتونی برای کار و تحصیل برو شهر دیگه...یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه ...

خو قرار نیس منم با افکار اونا زندگی کنم انتظار دارن من بی چون و چرا گوش به فرمانشون باشم

دانشگاه شهر خودم میرم یکسره مسخره م میکنه شهر دیگه که عمرا نمیذاره

حالا هم یکسره بهم میگه ترشیده بی عرضه فلک زده بدبختدر حالی که من هیچی از هیچ لحاظ کم ندارم زیبایی در ...

افکارشون پوسیده هست منم 38 و مجردم هیچوقت همچین حرفی بهم نزدن، از مجردیم کاملا راضی ام 

حالا هم یکسره بهم میگه ترشیده بی عرضه فلک زده بدبختدر حالی که من هیچی از هیچ لحاظ کم ندارم زیبایی در ...

از یک گوش بشنو و از گوش دیگه حرفهاشون رو بیرون کن

همین‌ها وقتی تحت تاثیر حرفاشون یک فرد نامناسب رو انتحاب کردی خواستی بیای بیرون از اون زندگی میگن عرضه نگه داشتن و جمع کردن زندگیت نداشتی و ... کلا همیشه حرفی برای گفتن دارن 

عاقلانه انتخاب کن اما از طرفی حواست باشه از سر لجبازی لگد به بخت خودت نزنی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

افکارشون پوسیده هست منم 38 و مجردم هیچوقت همچین حرفی بهم نزدن، از مجردیم کاملا راضی ام

خوش به حالتتتنتتتتتتتت خوش به حالتتتتتت

دلم خونه

همش تو خونه ترشیده صدام میکنه

میگه پیر شدی دیگه

۲۲ سالمه

از یک گوش بشنو و از گوش دیگه حرفهاشون رو بیرون کنهمین‌ها وقتی تحت تاثیر حرفاشون یک فرد نامناسب رو ان ...

دقیقاااا امروز همینو گفت یه نفر که شوهرش لاشیه مثال زد گفت زن بی عرضه س

الهی به حق این روز عزیز اینجور آدما خیر نبینن به بدترین عذاب ها دچار بشن

عزمزم در حال تحصیلمدنبال کار هم هستمولی دست از سرم برنمی‌دارندموجودی به نام مادر همیشه هر روز هر زما ...

میفهممت ولی ازدواج تنها راه چاره نیست

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40