2777
2789
عنوان

به ستوه اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 73 پست
برات مهم نباشه چون عقلشون نمیرسه حالا نه خیلی خودشون خوشبختن

به خدا نمیشه مگه اینکه کر باشم تا اهمیت ندم

مداممممممممم از وقتی که یادمه از طرف این زن تحقیر شدم و تحقیر تحقیرررررررررررر اوفففف تا دلت بخواد سنگ نیستم که اثری روم نداشته باشه

مامان من ۴۴ سالشه طرز فکرش اینهحالم از تمام وجناتش بهم میخوره بارها و بارها یعش گفتم اینایی که تو دا ...

ای وای مامانت که خیلی سنش کمه 

خودت چند سالته ؟ 

مادرشوهر من ۷۰ سالشه که اینطوری فکر میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من ۴۴ سالشه طرز فکرش اینهحالم از تمام وجناتش بهم میخوره بارها و بارها یعش گفتم اینایی که تو دا ...

۴۴ سال که خیلی جوونه هم سن منه کاش من یه دختر داشتم رفیقم بود هیچوقت شوهرش نمیدادم واقعا هرکی هرچی داره قدر نمیدونه ارزوم بود دختر داشتم باهاش میرفتم بیرون کلی کیف می کردیم 

ای وای مامانت که خیلی سنش کمه خودت چند سالته ؟ مادرشوهر من ۷۰ سالشه که اینطوری فکر میکنه

من ۲۲ سالمه

مامانم همش پز میده که ۲۰ سالگی ازدواج کرده و اونایی که سن بالا و مجردن همیشه و همیشهههههههه پشت سرشان حرف میزنه قضاوتشون میکنه مسیرشان میکنه همش تو سرشون میزنه

۴۴ سال که خیلی جوونه هم سن منه کاش من یه دختر داشتم رفیقم بود هیچوقت شوهرش نمیدادم واقعا هرکی هرچی د ...

نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی همیشه آدما بهش میگن دخترت خوشگله از بچگیم تا الان 

دماغشو میندازه بالا میگه به خوشگلی نیس که دختری که شوهر نکرده باشه مثل اشغال توی خونس

من ۲۲ سالمهمامانم همش پز میده که ۲۰ سالگی ازدواج کرده و اونایی که سن بالا و مجردن همیشه و همیشهههههه ...

بزار ی بلایی سرش بیاده به پای مجردا بیفته آخه پز داره والا عقلش کمه انگار مادرت 

بگو نمیخوام مثل تو از 20 سالگی کلفتی کنم تا دهنش بسته بشه 

دارم عصبی میشم ی چیزی بهش میگم نگم بهتره

۴۴ سال که خیلی جوونه هم سن منه کاش من یه دختر داشتم رفیقم بود هیچوقت شوهرش نمیدادم واقعا هرکی هرچی د ...

منم نمیخوام که تا آخر عمرم مجرد بمونم 

خواستگارام بده اونا رو اصلا نمیخوام بع خدا اگه مناسب پیدا شه ازدواج میکنم اما این میگه بع همینا برو بهتر از ترشیدگیه

نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی همیشه آدما بهش میگن دخترت خوشگله از بچگیم تا الان دماغشو میندازه بالا ...

وای مامانت با این سنش خیلی طرز فکرش عقب افتاده اس اصلا ولش کن کاری باهاش نداشته باش سعی نکن طرز فکرشو درست کنی 

فقط کار خودتو بکن تو هم سنت خیییلییی کمه واسه ازدواج درستو تموم کن کار خوب پیدا کن زندگیتو که به ثبات رسوندی بعدش اگه یه آدم مناسب پیدا شد ازدواج کن اصلنم عجله نکن 

منم نمیخوام که تا آخر عمرم مجرد بمونم خواستگارام بده اونا رو اصلا نمیخوام بع خدا اگه مناسب پیدا شه ا ...

بگو تا تو هستی کارامو بکنی قصد ازدواج ندارم 

چرا پدرت نمیزنه تو دهنش 

منم نمیخوام که تا آخر عمرم مجرد بمونم خواستگارام بده اونا رو اصلا نمیخوام بع خدا اگه مناسب پیدا شه ا ...

اصلا اینکار نکن مستقل شو برو سرکار اما تن به ازدواج اجباری نده مادر منم مثل تو بود و برای فرار از خونه ازدواج کردم و بعدا جدا شدم تجربه منو استفاده کن برو سرکار حتی شده خونه اجاره کن یه اتاق تما تن به ازدواج نده تا مورد خوب بیاد مادرت مبتلا به اختلال خودشیفتگی هست و این مدل آدم‌ها اطرافیانشون از بین میبرن تو با این روحیه ازدواجم بکنی نمیتونی انتخاب درست کنی اول خودت پیدا کن و من الان به طور کامل ازش فایله گرفتم انگار که نیست اگر اینستا داری پیج این خانم ببین کمکت می کنه 

elhambizhand