2777
2789
عنوان

به ستوه اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 73 پست
یه گوشت در باشه یکی دروازه

نمیتونم یه بار دوبار یع روز دو روز نیس که

کل عمرم این حرفا رو می‌شنوم همیشهههههههه هر زمان

حتی یه روز هم نیس که اینجور نگذره

آخه چه قدر تحقیر و تحمل کنم

خوش به حالتتتنتتتتتتتت خوش به حالتتتتتتدلم خونههمش تو خونه ترشیده صدام میکنهمیگه پیر شدی دیگه۲۲ سالم ...

مسلما با این سنت همچین فکری نمیکنه فقط میگه که پیشگیری کنه😬چون مادره نگرانته ولی خوب روشش خیلی زشته .بهش بگو که از حرفشون خیلی ناراحت میشی یه کم گریه کن پیاز داغش رو زیاد کن بگو عذابم میدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهر منم همینه همش دنبال خاستگار بود واسه دخترش حتی به بقال و چقال محلم رو مینداخت 

حالا خواهر شورم تحصیل کرده مهندس با حقوق بالا و ماشین خوب زیر پاش همشم زحمت کشیده خودش اینم همش حرص میخورد 

تا بالاخره با اصرارهای مامانش ازدواج کرد پسر مشکلات روحی روانی داشت تو دوران عقد یکمی متوجه شده بود ولی چون مامانش هی میگفته عیب نداره برید خونه خودتون درست میشه دیگه زیاد اهمییت نداده همش یکسال زندگی کردن سه سالم طول کشید طلاقشون 

الانم دوباره مادر شوهرم دنبال شوهره واسه این بنده خدا از ترس ضایع بازی مامانش تو هیچ مجلس و مراسمی هم نمیره

مسلما با این سنت همچین فکری نمیکنه فقط میگه که پیشگیری کنه😬چون مادره نگرانته ولی خوب روشش خیلی زشته ...

فکردم کردی نمیگم کل عمرم از وقتی کا یادمه دارم بهش میگم گریه چیه حون گریه میکنم اینجور وقتا میخرم میکنه میزنه تو سرم میگه فلک زده بیچاره

مسلما با این سنت همچین فکری نمیکنه فقط میگه که پیشگیری کنه😬چون مادره نگرانته ولی خوب روشش خیلی زشته ...

میگه باید ۱۵ سالگی میرفتی چند ساله ترشیده دارم تو خونه

نه که حرف باشه اعتقادش اینه

واسه این عذاب های که به من داده دست برنمیداره روز به روز هم بدتر میشه منو مریض و افسرده و همیشه گریان کرده 

نفرینش میکنم

مادر شوهر منم همینه همش دنبال خاستگار بود واسه دخترش حتی به بقال و چقال محلم رو مینداخت حالا خواهر ش ...

خدا اینجور مادرهای عفریته و ظالمی رو به اشد مجازات برسونه

اسم مادر شوهر بد در رفته بعضی مادر ها دشمنن

خدا اینجور مادرهای عفریته و ظالمی رو به اشد مجازات برسونهاسم مادر شوهر بد در رفته بعضی مادر ها دشمنن

میدونی مادر شوهرم ادم بدی نیست فقط خیلی ساده اس و طرز فکرش قدیمیه فکر میکنه حتما حتما حتما باید آدم ازدواج کنه خواهر شوهرمم الان ۳۹ سالشه خیلی وحشت داره از این که تنها بمونه 

همش میشه اگه من بمیرم این ازدواج نکنه دستام از تو قبر بیرونه 

ابنقدر طرز فکرش پایینه اون یه سالی که شوهر داشت دخترش همش اصرار داشت بچه بیاره امش به من میگفت بهش بگو یه بچه بیاره زندگیشون درست میشه 

گفتم مگه دیوونه ام این هفت روزه هفته هشت روزشو قهرن بگم بچه بیار تازه من همش میگم مواظب باش بچه دار نشی اینم ناراحت میشد 

دلم خونه یه حرفا و زخم زبونای تحقیر آمیزی بهم میزنه کخ سنگ بشنوه از شدت این تحقیر ها ذوب میشهمنم هیچ ...

مادر شوهر من جرات نداره به دخترش چیزی بگه چون پاره اش میکنه دخترش،

فقط یواشکی به هر ننه قمری رو میزنه واسه این شوهر پیدا بشه 

خواهر برادراشو یاد میده میندازه به جونم 

دیشب داییم انقدرررررر بهم توپید که سنت رفته بالا چرا بع فکر نیستی این دفعه خواستگار رد کنی من میدونم و تو هر موردی اومد قبول کن نترشی خالم که باهام قهره همیشه ازم ایراد میگیره تو دورهمی ها طردم میکنن

خدا لعنتشون کنههههههه اینا همش تقصیر این زنیه که اسمش مادره

میدونی مادر شوهرم ادم بدی نیست فقط خیلی ساده اس و طرز فکرش قدیمیه فکر میکنه حتما حتما حتما باید آدم ...

مامان من ۴۴ سالشه طرز فکرش اینه

حالم از تمام وجناتش بهم میخوره بارها و بارها یعش گفتم اینایی که تو داری میگی اشتباههههههه زمونه عوض شده اصلااااا تو کلش نمیره میگه تو عقل نداری درک نداری نمیفهمی 

خوش به حالتتتنتتتتتتتت خوش به حالتتتتتتدلم خونههمش تو خونه ترشیده صدام میکنهمیگه پیر شدی دیگه۲۲ سالم ...

برات مهم نباشه 

چون عقلشون نمیرسه حالا نه خیلی خودشون خوشبختن