2777
2789
عنوان

دنبالم کاری ام با گوشی باشه🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری به چه نحوی هس عزیزم میشه بهم بگی چیکار کنم چون نمی دونستم میشه خوشحال میشم کمکم کنی

ببین خودم تو دیجی کالا اینا نبودم که توضیح بدم کاملا شنیدم 

ولی برو تو صفحه خودشون مثلا تو صفحه دیجی کالا فرصت های شغلی را پر کن اگر باهات تماس گرفتن و  تو مصاحبه بهشون بگو دور کاری می خوای

البته یکم دیجی کالا نیروی سخت می گیرد ، اسنپ فود اگر دور کاری هنوزم بخواهد کارش هم آسونه سخت نیست حالا شاید سه ماه حضوری بری بعد بهت بگن  دور کاری می تونی کارت را انجام بدید 

چطوری به چه نحوی هس عزیزم میشه بهم بگی چیکار کنم چون نمی دونستم میشه خوشحال میشم کمکم کنی

ببین تو سایت پونیشا برو فکر کنم معتبره من هم از بچه های نی نی سایت شنیدم توش کار هست ،حالاذبازم خودت پیگیری کن

ببین یک نصیحت اگر برای پیدا کردن کار و دادن کار بهت ، هون اول پول خواستن معمولا کلاه برداران دنبال این کار ها نرو

اینا همش دروغه گول نخور

نمی دونستم تازه فهمیدم🙂

دوستای گلم روبیکا کانال موسیقی بیکلام و هر نوع موسیقی جدید و موسیقی متن فیلم ترک های خاص رو قرار میدم خوشحال میشم عضو بشن کانال آهنگ برتر🤍👇🏻 https://rubika.ir/Ahang_bartar777

ولی بازم اگ شغل آنلاین سراغ دارین یا خودتون هستین خوشحال میشم کمکم کنید اینجا اگ نمی تونین توضیح بدی ...

درخواست بده 

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

ببین خودم تو دیجی کالا اینا نبودم که توضیح بدم کاملا شنیدم ولی برو تو صفحه خودشون مثلا تو صفحه دیجی ...

عزیزم توی صفحه دیجی کالا و اسنپ فود برم فرصت های شغلی رو پر کنم؟

بهم زنگ بزنن بگم دورکاری میخوام 

دور کاری چیکار می کنم؟

مرسی گلم راهنماییم کردی 

من تهران نیستم جنوبم عزیزم 

دوستای گلم روبیکا کانال موسیقی بیکلام و هر نوع موسیقی جدید و موسیقی متن فیلم ترک های خاص رو قرار میدم خوشحال میشم عضو بشن کانال آهنگ برتر🤍👇🏻 https://rubika.ir/Ahang_bartar777

من مادرمم فوت کرده و بهش گفتم پولی ک دادم خوردن نداره واقعا دلم شکست با امید پول بدی و هیچی میخواستم ...

مطمئن باشید شک نکنید میگیرید.خدا مادرتون را رحمت کنه

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند