2777
2789

سمت ما کسی میمیره انگار ی سرعتی تو رفتن تابوت اون جنازه حس میشه

میدونین دلیلش چیه؟

نمیوام خرافاتی باشم بعضی چیزا که فکرمیکنیم خرافاته اما عین حقیقته حالا امشب این موضوع یادم افتاده

من یادمه عمم که فوت کرده بود اصلا متوجه نشدیم کی به قبرستون رسیدیم همه میگفتن جنازه برای قبرش انگار میدوییده

ماه قبل یکی از اشناها فوت شد اما خیلی اروم داشت میرفت تابوتش

نمیدونم اونایی که زیر تابوتو نگه میدارن سرعتاشون فرق داره😂😂

خلاصه که منم حس کردم

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا خندش واسه چیه و ربطش چیه کلا میخوای چه نتیجه گیری کنی

اون خنده برای مزاح بود کلا خواستم جو دوستانه رو‌تو‌پیام نشون بدم 

چون حدس میزدم ی سری ها این کامنتو بذارن

حالا چه نتیجه ای میخوام بگیرم رو کاملا از تاپیک و عنوانم مشخصه 

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

اره منم دیدم حالا بعضی از مرده ها هم حسود میشن یعنی پشت سرشون خیلیا از فامیل فوت میکنن

یعنی خدا به حسودی مرده بها میده؟

اون خنده برای مزاح بود کلا خواستم جو دوستانه رو‌تو‌پیام نشون بدم چون حدس میزدم ی سری ها این کامنتو ب ...

مشخص نیس یعنی میگی زود برسه به قبرش آدم خوبیه یا چی؟ خب یه نفر مرده آدم معمولا ناراحت میشه حالا نمیدونم شما چجوری مزاح میکنی با این موضوع

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

من شنیدم که اون مرده هایی که زود میرن علتش اینه که دیگه به این دنیا چشم ندارن 

اما اونایی که دیر میرن دلشون هنوز توی این دنیا هست ومونده براهمین که دوست نداشتن بمیرن دیر میرن دیگه نمیدونم

مشخص نیس یعنی میگی زود برسه به قبرش آدم خوبیه یا چی؟ خب یه نفر مرده آدم معمولا ناراحت میشه حالا نمید ...

شما صدبار دیگه بخونین تا متوجه بشین دلیل اون ایموجی چی بوده 

کسی که اعتقاد نداره حتما ی چیزی میپرونه من حلوتر گفتم تا کامنت الکی نذارن

لطفا ریپ نزنین اصل و ول کردین فرع رو جسبیدین مگه میشه مرگ و از دست دادن خنده دار باشه

شما از دودستگی سایت خبر ندارین واقعا

من شنیدم که اون مرده هایی که زود میرن علتش اینه که دیگه به این دنیا چشم ندارن اما اونایی که دیر میرن ...

منم شنیدم 

اما میخواستم ببینم تو این سایت که تعداشون خیلی زیاده چه دلیلی شنیدن 

وابستگی مرده به دنیا ی حقیقت هست و بنظر من هم میتونه دلیلش باشه اما مطمئن نیستم