ffffffffffffffffffa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1719 عنوان چرا پوستم اینطوری شد 105 بازدید | 5 پست برای جوشهام از ماسک دارچین عسل استفاده کزدم پوستم تیره شد😭😭 مگ قرار نبود جوشام خوب کنه چرا اینطوری شد قبلا سبز بوده الان رسمن سیاه سوخته شدم 😭😭😭😭لطفا بگین برای درست شدنش چیکار کنم ؟ مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! 1403/04/26 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avacado_cloud عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 2493 واسه همین میگن ابن چیزای خونگی مزخرف نزنین به پوستتون به بعضیا نمیسازه بجاش روتین پوستی یه ضد جوش و آبرسان و ضد آفتاب مناسب پوستت داشته باش 🪶
ffffffffffffffffffa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1719 واسه همین میگن ابن چیزای خونگی مزخرف نزنین به پوستتون به بعضیا نمیسازه بجاش روتین پوستی یه ضد جوش و ... حالا چیکار کنم ؟ مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است!
avacado_cloud عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 2493 حالا چیکار کنم ؟ مراجعه به پزشک پوست و مو یا برو داروخانه نشون بده بگو این کارو کردم راهنماییت میکنن 🪶
ffffffffffffffffffa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1719 مراجعه به پزشک پوست و مو یا برو داروخانه نشون بده بگو این کارو کردم راهنماییت میکنن بش ممنون مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است!