2777
2789
عنوان

بیاین دعا تون کنم😔🤲

82 بازدید | 24 پست

بچه ها براتون صلوات میفرستم شمام دعا کنید مشکلی برام پیش نیاد بیخیال شه دست از سرم برداره میترسم زندگیم خرابشه صلوات بفرستین ممنونم ازتون🤲😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات دعا می‌کنم خدا خودت کمکت کنه میتونم بپرسم چی شده

عزیزن ۴سال عاشقانه یکیو میپرستیدم ک اونم ادعای عاشقی داشت ولی همه جیزمو ازم گرفت بدبختم کرد نابودم کرد بعدم گفا برد نمیخامت منم گفتم باش الان نامزد کردم ولی خبر نداره ک نامزد کردم ولی بابامو تهدید کرده ک ابروتونو میبرم کاری میکنم اگ شوهرش بدی طلاقش بده کلی ازم عکس داره میارسم الان😔😔

عزیزن ۴سال عاشقانه یکیو میپرستیدم ک اونم ادعای عاشقی داشت ولی همه جیزمو ازم گرفت بدبختم کرد نابودم ک ...

چی بگم خدا خودش کمک حالت باشه خب به پلیس خبر بدید یا به خانوادش اخطار بدید اصلا نمیتونید کاری بکنید 

منظورت از همه چیز و عکس رابطه جنسیه 

عزیزن ۴سال عاشقانه یکیو میپرستیدم ک اونم ادعای عاشقی داشت ولی همه جیزمو ازم گرفت بدبختم کرد نابودم ک ...

نترس انشالا چیزی نمیشه ولی کاری کنید که به گ  ه خوردن بیفته 

اشغاله عوضی کثافت بی حیا 

نمیدونم چیکار کنم نمیخام خانوادم بفهمن جون غیر سرزنش هیچی ندارن

نمی‌دونم چرا مردا اینطوری شدن به خدا اگه دوستت داشت خب ادامه بده نداری هم برو پی کارت چرا زندگی دختر مردم رو نابود میکنی 

برات دعا می‌کنم از شرش خلاص بشی به همین روز عزیز