2777
2789
عنوان

چرا بلاکم نمیکنه

1695 بازدید | 25 پست

دوماهه بخاطر یه سری دلایل  همچی رو تموم کرده 

منم حالم واقعا داغونه 

رابطه سه ساله بوده.....و حتی تا مرز ازدواجم رفتیم....تمام وجودم ذره ذره داره میسوزه....

روزی صدتا پیام بهش میدم ...و فقط میخونه....

سوالم اینه چرا بلاک نمیکنه؟؟؟ چرا اصن شمارمو پاک نمیکنه؟ چرا آنفالوم نمیکنه؟؟؟ یعنی هنوز میخواد باشم تا شرایطش درست بشه ؟

یا عذاب کشیدن من واسش لذت بخشه؟؟؟

آخه بعید می‌دونم از عذاب من لذت ببره ....چون مذهبیه...

لطفا سرزنشم نکنید 

لطفا اگه میتونید برا آرامش دلم دعا کنید 

جوانه می‌زنیم 🌱💚✨

جواب نمیده چون براش مهم نیستی

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل به ازدواج نرسیدن یه رابطه سه ساله چی بوده عزیزم که ایشون جواب نمیده ؟

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

خب بلاکم کنه پیامامو نبینه دیگه ....هم من مجبور نمیشم پیام بدم هم اون اذییت نشه....

اتقد براش مهم نیستی که حتی بلاکت کنه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔