2777
2789
عنوان

چرا بلاکم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1704 بازدید | 25 پست
فقط یه چیزی میگم که خودم بهش رسیدم اصلا آویزونش نباش و زیاد پیام نده یه بار دوبار پیام دادی کافیه دی ...

دلم طاقت نمیاره

انقد خودمو سرزنش میکنم 

انقد خودمو قانع میکنم 

ولی بعدش ترس تا ابد نداشتنش کل وجودمو میگیره میرم پیام میدم 

جوانه می‌زنیم 🌱💚✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل به ازدواج نرسیدن یه رابطه سه ساله چی بوده عزیزم که ایشون جواب نمیده ؟

شرایط مالیش......

و این اواخر با وجود مشکلاتش منم هی گیر میدادم و بی اعتماد شده بودم اونم گذاشت رفت 

جوانه می‌زنیم 🌱💚✨
اونم عاشق شهید آوینیه امضاتو دیدم 😔😭

ای خدا 🥲❤️

غصه نخور عزیزکم یه مدت ازش فاصله بگیر و روی پیشرفت و زندگی خودت تمرکز کن 

مردا ساختارشون طوریه که اگر بهشون زیاد توجه کنی و پیام بدی و پیگیر باشی سمتت نمیان و براشون دافعه داری

اجازه بده تنهایی خلوت کنه و رشد و موفقیتت رو ببینه و به سمتت بیاد

اینکه بلاکت نمیکنه یعنی برات ارزش و احترام قائله حتی اگر کنار هم نباشین

شرایط مالیش......و این اواخر با وجود مشکلاتش منم هی گیر میدادم و بی اعتماد شده بودم اونم گذاشت رفت

عزیزم مشکلات مالی خیلی مهم هست اما نه اینکه طرف جای خالی بده کلا میگه ندارم عزیزم عروسی بگیریم یا ازدواج کنیم یا نامزد باشیم یا بشیم نه اینکه بذاره بره 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

اون پسره خیالش راحته ک دل ازش نمیکنی اینجوریم اذیتت میکنه ی لایکیم میکنه استوری و پستو ک باز یادش بیافتی بنظرم رهاش کن حداقل ی هفته پیام نده در هر صورت اونکه جوابتو نمیده و بلاکش کن ببین واقعا هدفش چیه 

حتی استوریامو چک می‌کنه بعضی مواقع پست بذارم لایک میکنه اگه اهمیتی ندارم دلیل اینکاراش چیه

چون هنوز کامل نرفته 

اگه بهش پیام ندی زنگم نزنی آویزون نباشی بهت قول میدم خودش برمیگرده سمتت ولی اخرش بازم میره

میشه تعریف کنی شما؟اول نخواستت ورفت بعد خودش برگشت؟

اول وابستم کرد خواستم نگهش دارم دورشد سردشدم خواست درستش کنع نشد تلاش کرد عین خودش دور شدم ک انگ آویزون بودن و خودت التماس میکردی روم نچسبونع الانم من سردسردم واون داره دنبالم میدوعه