2777
2789
عنوان

استاد بهم 8دادا بعد

198 بازدید | 23 پست

بعد منو به نفر دیگه از رو هم نوشتیم به اون16داده بعد بهش زنگ زدم استاد میگم استاد 10بدین میگه نه ای8نمره واقعیه جالبه برام اون 16 اداه سرکلاس حاضر بودن ها من ازون بیشتر بوده

راسته استادها با رابطه نمره میدن

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه عزیزم همه چی دستشون کاری نمیشه کرد باید بشناسیش دیگه باش درس برنداری

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

حتما اونیکه ۱۶داده با استاد سر وسری داره قلبی چیزی واسه استاد فرستاده🤣🤣🤣

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

دقیقا همینن البته نه همه بیشترشون مخصوصا اینا که جوانن

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

اون میخوابیده تالنگ ظهر نمیومده کلاس درعوض واسه استاد پیام می‌داده🤪

ترم آخرم لامصب نمره نده میشه معرفی به استاد بزنم

اره دیگ معرفی بزن حالا میگفتی ترم آخرم یه نمره ای بده دیگه

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

نع دیگع رمانه؟من که ندیدم

اره دیگ معرفی بزن حالا میگفتی ترم آخرم یه نمره ای بده دیگه

گفتم بهش حالیش نمیشه پس معرفی به استاد میشه بنزن معرفی به استاد امتحان داره یانه استاد نمره میده معرفی بزنی