zyzyyyyy مدیر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 1135 عنوان با این تراز چی میارم | مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 52 پست سلام بنظرتون با تراز کل ۷۵۰۰ منطقه سه اتاق عمل قبول میشم 1403/04/24 | 19:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_محمد۱۴۰۰ عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 3473 من پارسال فرهنگیان قبول شدم نرفتن🥴 دخترم خیلی علاقه داره اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
همسر۷۸ عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 12219 بخدا این تراز اردبیهشت من میتوستم خیلیی بالاتر از این بیارم ولی چند روز قبلش داشتم برای کنکور فرهنگی ... فدا سرت غصه نخورشاید قسمتت چیزای خیلی بهتری باشه زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
عنچوچک۷۷۷سابق عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 8736 وکالت و اینا و رشته های تاپ که خیلی بهتره دختر منم کوتاهه قدش هی میگه فرهنگیان ... منم میدونم رد میش ... عزیزم بخدا فقط ادمو علاف و اسیر میکنن من آنقدر عاشق فرهنگیان بودم الان حالم بهم میخوره حالا اعتراض زدم اصلا ديگه برام مهم نیست قد دخترتون چنده؟
zyzyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 1135 بخدا این تراز اردبیهشت من میتوستم خیلیی بالاتر از این بیارم ولی چند روز قبلش داشتم برای کنکور فرهنگی ... کاش قبلش شرایطشو می خوندی کلا قد پایین و وزن خیلی بالا و کراهت در صورت رد میشه
عنچوچک۷۷۷سابق عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 8736 منم البرزم با توجه به بومی گزینیمونما تو استان های گیلان مازندران سمنان قزوین تهران مرکزی قم شانسمون ... فرهنگیان؟ ما ری و تهران دانشگاه نسبیه مجازیم
عنچوچک۷۷۷سابق عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 8736 فدا سرت غصه نخورشاید قسمتت چیزای خیلی بهتری باشه ایشالا هر چی خدا بخواد ديگه من تلاشم کردم مرسی عزیزم
zyzyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 1135 فرهنگیان؟ ما ری و تهران دانشگاه نسبیه مجازیم نه برای حقوق گفتم
مامان_محمد۱۴۰۰ عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 3473 عزیزم بخدا فقط ادمو علاف و اسیر میکنن من آنقدر عاشق فرهنگیان بودم الان حالم بهم میخوره حالا اعتراض ز ... بهش میگم ولی خب دوست داره دیگه قدش ۱۵۰ اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
عنچوچک۷۷۷سابق عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 8736 کاش قبلش شرایطشو می خوندی کلا قد پایین و وزن خیلی بالا و کراهت در صورت رد میشه بابا اصلا نبود نگقته بودن😐😐من داییم تو دادگستریه گقتم قانون قد و برداشتن اگه میدونستم اصلا کنکورشم شرکت نمیکردم
عنچوچک۷۷۷سابق عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 8736 نه برای حقوق گفتم اهااا رشتت تجربیه؟تو انسانی باید ۳ رقمی بیاری بدبختی حقوق بیاری🤦♀️🤦♀️
zyzyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 1135 بهش میگم ولی خب دوست داره دیگه قدش ۱۵۰ ببخشید ولی با توجه به تجربه پارسالم می دونم ردش می کنن اما اگ واقعا خیلی به معلمی علاقه منده چرا فقط فرهنگیان؟ولی اگ دلش فقط فرهنگیانو می خواد ک دیگ نمی دونم انشالله که قبول بشه سال اولش؟
عنچوچک۷۷۷سابق عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 8736 بهش میگم ولی خب دوست داره دیگه قدش ۱۵۰ اشکال نداره بگو تلاششو بکنه ولی اگه یهو مثل من شد خیلی حالش گرفته نشه ایشالا ک قبول میشه من زیر ۱۵۰ بودم خب
zyzyyyyy مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 1135 اهااا رشتت تجربیه؟تو انسانی باید ۳ رقمی بیاری بدبختی حقوق بیاری🤦♀️🤦♀️ آره می دونمبرای انتخاب رشته گفتمپرسیده بودی تبریز و اردبیل میاری گفتم این استانا ک نوشته بودم شانس بیشتری دارممنم تجربیم و یک عدد بدبخت پشت کنکوری ک با روزی ۱۴ ساعت درس خوندن تهش هیچی نشدم
مامان_محمد۱۴۰۰ عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 3473 ببخشید ولی با توجه به تجربه پارسالم می دونم ردش می کنن اما اگ واقعا خیلی به معلمی علاقه منده چرا فقط ... آره میدونم رد میشه اما فقط ۵ سانته 🥲آره سال اوله اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤