2777
2789
من پارسال فرهنگیان قبول شدم نرفتن🥴

دخترم خیلی علاقه داره

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
بخدا این تراز اردبیهشت من میتوستم خیلیی بالاتر از این بیارم ولی چند روز قبلش داشتم برای کنکور فرهنگی ...

فدا سرت غصه نخور

شاید قسمتت چیزای خیلی بهتری باشه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وکالت و اینا و رشته های تاپ که خیلی بهتره دختر منم کوتاهه قدش هی میگه فرهنگیان ... منم میدونم رد میش ...

عزیزم بخدا فقط ادمو علاف و اسیر میکنن من آنقدر عاشق فرهنگیان بودم الان حالم بهم میخوره حالا اعتراض زدم اصلا ديگه برام مهم نیست  قد دخترتون چنده؟

بخدا این تراز اردبیهشت من میتوستم خیلیی بالاتر از این بیارم ولی چند روز قبلش داشتم برای کنکور فرهنگی ...

کاش قبلش شرایطشو می خوندی کلا قد پایین و وزن خیلی بالا 

و کراهت در صورت 

رد میشه

عزیزم بخدا فقط ادمو علاف و اسیر میکنن من آنقدر عاشق فرهنگیان بودم الان حالم بهم میخوره حالا اعتراض ز ...

بهش میگم ولی خب دوست داره دیگه 

قدش ۱۵۰

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
کاش قبلش شرایطشو می خوندی کلا قد پایین و وزن خیلی بالا و کراهت در صورت رد میشه

بابا اصلا نبود نگقته بودن😐😐من داییم تو دادگستریه گقتم قانون قد و برداشتن اگه میدونستم اصلا کنکورشم شرکت نمیکردم 

بهش میگم ولی خب دوست داره دیگه قدش ۱۵۰

ببخشید ولی با توجه به تجربه پارسالم می دونم ردش می کنن اما اگ واقعا خیلی به معلمی علاقه منده چرا فقط فرهنگیان؟

ولی اگ دلش فقط فرهنگیانو می خواد ک دیگ نمی دونم انشالله که قبول بشه سال اولش؟

اهااا رشتت تجربیه؟تو انسانی باید ۳ رقمی بیاری بدبختی حقوق بیاری🤦‍♀️🤦‍♀️

آره می دونم

برای انتخاب رشته گفتم

پرسیده بودی تبریز و اردبیل میاری 

گفتم این استانا ک نوشته بودم شانس بیشتری دارم

منم تجربیم و یک عدد بدبخت پشت کنکوری ک با روزی ۱۴ ساعت درس خوندن تهش هیچی نشدم

ببخشید ولی با توجه به تجربه پارسالم می دونم ردش می کنن اما اگ واقعا خیلی به معلمی علاقه منده چرا فقط ...

آره میدونم رد میشه اما فقط ۵ سانته 🥲

آره سال اوله