2777
2789
رفتم بخاطر قدم انداختنم🙂 اعتراض زدیم ولی سقف قد ۱۵۵ من با کفش لژ دار ۱۵ هم نمیشم تراز فرهنگیانم ۸۷۷ ...

قدتون چنده 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل مصاحبه رفتم نوشت عدم صلاحیت معلمی به علت مشکل جسمی دلیل قد ۱۴۲

الهی بگردم اشکال نداره توبا ترازت حقوق هم میاری یه خانم وکیل موفق

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
۱۴۲ با کفش ۱۴۶ گفتن سقف قد ۱۵۵ عه

وکالت و اینا و رشته های تاپ که خیلی بهتره 

دختر منم کوتاهه قدش هی میگه فرهنگیان ... منم میدونم رد میشه 🥲

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
الهی بگردم اشکال نداره توبا ترازت حقوق هم میاری یه خانم وکیل موفق

بخدا این تراز اردبیهشت من میتوستم خیلیی بالاتر از این بیارم ولی چند روز قبلش داشتم برای کنکور فرهنگیان میخوندم ک مصاحبه مجاز شم دعوت شم ۲ هفته مونده ب تیر برای مصاحبه خوندم بجای کنکور تیر ک اونم اینطوری کردن:(فقط بخاطر اینکه وقتم رفت ناراحتم بخدا

سهمیه منطقه ۲ دارم اسلام‌شهر ام تو استان تهران

منم البرزم با توجه به بومی گزینیمون

ما تو استان های گیلان مازندران سمنان قزوین تهران مرکزی قم شانسمون برای قبولی بیشتر