2777
2789
عنوان

انیمیشن خوب معرفی میکنید لطفا❤

70 بازدید | 10 پست

تو سبک کورالین،عروس مرده، مری و مکس، زوتوپیا و...

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاااام عزییییزززممم خوبی ؟☺️☺️

دلم برات تنگ شده بود امیدوارم از تابستون نهایت استفاده رو بکنی و خستگی این چند وقته از تنت دربیاد خانم معلم عزیزم🥰💋💋💖💖

چخبرا خوبی عزیزم‌؟😇❤️‍🔥 

سلاااام عزییییزززممم خوبی ؟☺️☺️دلم برات تنگ شده بود امیدوارم از تابستون نهایت استفاده رو بکنی و خستگ ...

سلام قشنگم ممنون خداروشکر خودت خوبی عزیزدلمممممم؟؟؟؟😍😍😍💋

منم دلم واست کلی تنگ شده بوددد مرسی جانا😍💋

امیدوارم توعم بهترین تابستون عمرتو بگذرونی😍😘🤗

سلامتیت گلم

از شما چخبرا؟

راستی مرسی که کامنت گذاشتی خیلییییی خوشحالللل شدمممم😍😘🤩

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
سلام قشنگم ممنون خداروشکر خودت خوبی عزیزدلمممممم؟؟؟؟😍😍😍💋منم دلم واست کلی تنگ شده بوددد مرسی جانا ...

فدات بشم مهربونم🥰🥰🥰🥰🥰

منم همینطور عزیزکم😇😇😇😇😇 

امسال تابستون یه نفس راحت میکشیم😅😅 نتیجه تلاش هر چی شد مهم اینه تلاشتو کردی امیدوارم استرس اعلام توجه رو نداشته باشی و کامل امسال خوش بگذرونی😊😊🥰🥰❤❤💖💖

قربونت بشم کاری کردم باعث خوشحالیمه😍💓💓

فدات بشم مهربونم🥰🥰🥰🥰🥰منم همینطور عزیزکم😇😇😇😇😇 امسال تابستون یه نفس راحت میکشیم😅😅 نتیجه تل ...

آره عزیزدلم

امیدوارم خوش بگذره به جفتمون😍😍🤩❤

عزیزدلمی خیلی خوشحالم کردی واقعا

منم خیلی از دیدم نوتیفش‌ خوشحال میشم☺️☺️💓💓 خاطره های شیرینی ثبت کنی این تابستون 🍒🏖🌈

منمممم :)❤

همچنین دوستِ زیبایِ من😍❤