2777
2789
عنوان

خانم هایی که نامزد هستین بیاین

387 بازدید | 20 پست

هفته ای چنبار به مادرشوهر و خواهرشوهر زنگ میزنین و اینکه من قصدم اینه باهاشون خیلی خوب باشم و دوسشون داشته باشم و فک میکنم ادمای بدی نباشن شکر خدا تا الان که خوب بودن نظر شما چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا هفته ای یبار ب مادرشوهرم ک اگه قرار باشه تو اون هفته برم خونشون دیگه زنگ نمیزنم خواهرم ماهی یکبار 

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

من ومادرشوهرم تقریباهرروزباهم تلفنی صحبت میکنیم .روزی ۱ساعت هم میرم خونشون 

ولی خیلی کم پیش میادبه خواهرشوهرم زنگ بزنم یااون به من زنگ بزنه .خونه ی مادرشوهرم اکثراوقات میبینمش 

ولی اگه شمادیدی خانواده ی همسرت حتی یه ذره هم دخالت میکنن توی کاراتون رابطتوباهاشون کمتربکن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

زیاد زنگ نمیزنم

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

فعلا ازدواج نکردیم ولی ماهی یکی دوبار به مادرش زنگ میزنم، بیشتر اون زنگ میزنه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇