2777
2789

من تو دانشگاه 3 واحد برنامه نویسی داشتم بزور استاد بهم 10 داد پاسم کرد. حتی واسه ساده ترین الگوریتم ها مشکل داشتم نمیفهمیدم باید چجوری بنویسم. ولی آیا کسی که تو اینکاره توصیه میکنه من برم کلاس و حرفه ای آموزش ببینم بصورت تخصصی؟ دراونصورت شدنی هست؟ فقط برا بازرکار و آینده اش میخوام برم یادبگیرم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندین و نفهمیدین؟

آره. مثلا استاد درس میداد میفهمیدم کامل. ستورات نکات. ولی تمرین میداد حل کنیم من نمیفهمیدم باید چجوری الگوریتم رو بنویسم تا به مقصودی که سوال میخواد برسم

خیلی از اساتید برنامه نویسی رو بد آموزش میدن یا چیزهایی که واقعا بدرد بخور نیست رو یه جوری پیچیده توضیح میدن که هر کسی رو فراری میکنه، بله چرا نشه البته اگر علاقه باشه 

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
آره. مثلا استاد درس میداد میفهمیدم کامل. ستورات نکات. ولی تمرین میداد حل کنیم من نمیفهمیدم باید چجور ...

نمیخوام ناامیدت کنم عزیزم. تو برنامه نویسی باید قدرت تحلیلت بالا باشه. 

باید دهن باز و خلاق داشته باشی. 

فکر کنم شما تحلیلت زیاد خوب نباشه. البته نمیشه مطمئن بود میخواین یه دوره رایگان پایتون از جادی را ببین 

ببین علاقه و استعدادت چقدره. 

کلاس هم نمیخواد حصوری جایی بری یه عالمه دوره رایگان تلگرام و یوتیوب هست

علاقه خیلی مهمه 

نمیخوام ناامیدت کنم عزیزم. تو برنامه نویسی باید قدرت تحلیلت بالا باشه. باید دهن باز و خلاق داشته باش ...

ن درست میگید. ذهنم کلا خلاق و تحلیل گر نیست. تک بعدیه کلا. و اصلانم علاقه ب این رشته ندارم. ولی دوروبریام زیاد ایم رشته رو توصیه میکنن به هم دیگه و خیلی موفقن. منم میگم نکنه میشه یادش گرفت و من نمیرم. میگن درامدش ایندش خیلی خوبه. ولی علاقه ندارم صفر

ن درست میگید. ذهنم کلا خلاق و تحلیل گر نیست. تک بعدیه کلا. و اصلانم علاقه ب این رشته ندارم. ولی دورو ...

اتفاقا هوش مصنوعی به زودی جای کد زنی را کامل میگیره 

به نطرم برو دنبال استعداد و علاقه و تواناییهای خودت. 

یه دوره جادی را ببین یه پروزه ابتدایی هم انجام بده ببین علاقه و استعدادت در چه حده