2777
2789

این تعطیلات رو قراره بریم شهرستان. هربارم میریم کلی تیکه زیر سبیلی بمن میندازن.

مخصوصا وقتی همسرم نیست.

واقعا گاهی حرفای بدی میزنن.

البته شوهرمم باشه موقع حرفای اونا ناشنوا میشه.

نمیدونم اگه چیزی گفتن چی بگم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چی میگن

خیلی زیادن 

طلاقت میدیم و مگه فلان چیززو از خونه بابات اوردی. اینا وسایل ما و پسرمه و تو هیچی نداری.

عروس گرفتیم واسه چی ؟ تو جمع میگفت پاشو برو جورابای شوهرتو بشور. 

از دستپختم ایراد میگیرن. مسخره میکنن. حتی چندسری توی غذاهام دست زده بودن و خودم بعدا فهمیدم و خراب شد و بعدم عیب گذاشتن روش

خیلی زیادن طلاقت میدیم و مگه فلان چیززو از خونه بابات اوردی. اینا وسایل ما و پسرمه و تو هیچی نداری.ع ...

یا خدا. اینا دیگه از تیکه رد شدن

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

یا کامل بی محلی کن یا قشنگ جوابشونو بده 

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

من واقعا نمیفهمم چرا با عروس دشمنی دارن ؟ مگه قرار بود خودشون با پسرشون ازدواج کنن

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️