2777
2789

یه کافه رستوران خیلی معروف بود تو نازی آباد آب و آتش خیلی معروف بود 

بعد چند روز پیش روز دو تا زن میان مثل اینکه حالشون طبیعی نبوده بعد دعواشون بالا میگیره اون دو زن 

صاحب رستوران هم میاد و به اونا میگه برید بیرون و اونا رو میندازه بیرون چند ساعت بعد یکی از اون زنا یکی رو اجیر میکنه و میرن با اسلحه به آقای صاحب رستوران شلیک میکنه متاسفانه آقاهه زنده نمیمونه😭🤧

از وقتی شنیدمش حالم خیلییییی بدههه خیلی 

دیروز از کنار مغازه رد شدم که پلمپش کردن و بنر فوتشو زده بودن اصلا زبونم بند اومد

چرا اخه مگه اسلحه ممنوع نیست چرا پس تونستن به آیت راحتی دسترسی به سلاح گرم داشته باشن؟ واقعا حالم خیلیی خراب شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره،مردم چشونه

نمیدونم اون منطقه رفته باشین یا نه 

ولی خیلی وضعشون داغونه منم برا خریدن یه سری لوازم رفته بودم خیلییی داغونه شرایطش

خانومای ببخشید خراب بغل خیابون وایستادن 

یه مشت ارازل اوباش تیکه میندازن 

خیلیا هم اصلا تو حال نرمال نبستن 

خیلی جو بدب داره متاسفانه

نمیدونم اون منطقه رفته باشین یا نه ولی خیلی وضعشون داغونه منم برا خریدن یه سری لوازم رفته بودم خیلیی ...

آره رفتم،نه زیاد آشنایی ندارم،خیلی سال پیش رفتم،اونموقع اینجوری نبود،شایدم من متوجه نشدم

تو چه قشنگی😍...

من اصلا از بغل مغازه رد شدم بنرشو دیدم اصلا کلا قفل کردم هنوز تو شوکم

من هنوز نازی آباد نرفتم ببینم حق داری. ولی یه سری خانومهای ناجور اونجا می اومدن نه همه ها ولی توشون اینجور زنا هم بودن همین شد که من دیگه نرفتم. الان که باعث مرگ صاحب رستوران شدن

آره رفتم،نه زیاد آشنایی ندارم،خیلی سال پیش رفتم،اونموقع اینجوری نبود،شایدم من متوجه نشدم

دقیفا قبلا شرایط خیلی بهتر بود 

من خودن اونجا به دنیا اومدم چند سال اونجا زندگی کردم از این خبرا نبود ۵ ۶ ساله انقدر داغون شده

دسترسی به اسلحه متاسفانه به اون سختی هم ک فکر می‌کنید نیست

امان از اراذل و اوباش

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

دقیفا قبلا شرایط خیلی بهتر بود من خودن اونجا به دنیا اومدم چند سال اونجا زندگی کردم از این خبرا نبود ...

خدا عاقبتمون و بخیر کنه،داریم همدیگه رو میخوریم کم کم

تو چه قشنگی😍...

من هنوز نازی آباد نرفتم ببینم حق داری. ولی یه سری خانومهای ناجور اونجا می اومدن نه همه ها ولی توشون ...

نازی آباد خیلیییی بده وافعا یه چیزایی میبینی باور نمیکنی اینجا ایرانه 

خودمم اونجا به دنیا اومدم توهین نمیکنم 

ولی خیلی خیلی داغونه 

یه نمونش اینه هر ر وز چند مورد از این اتفاقا میوفته اونجا