2777
2789

چنتا میخوری در روز

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ساشه

من که هنوز نتیجه نگرفتم،خدا کنه برای شما نتیجه بخش باشه

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
چیز دیگه ایم میخوردی یا نهمنم با داروی هورمونی فولیکول اونقدی دارم ولی بازم بازدار نمیشم

نه اون ماه فقط همینواینو فولیکو خوردم تازه کیستم رفع میکنه انگاری الان دوباره شروع کردم چون ماه قبل سایز فولیم خوب نبود حتی با لتروزول گفتم به دکترم برام نوشت چون باهاش سایز فولیم خوب  بالا میره خداروشکر البته امیدوارم دوباره خوب نتیجه بده

چند وقته استفاده میکنی؟

خیلی وقته،یه مدت که مدام استفاده میکردم الان دیگه یکی در میون یادم بیفته میخورم

ببخش میپرسم مشکلتون چی هست؟

شوهرم واریکوسل داره خودمم پلیپ و تنبلی دارم