2777
2789
عنوان

میشه بیاین آرومم کنین

46 بازدید | 8 پست

همش فکرهای منفی میاد توی ذهنم، اینکه چقدر توی لون مدرسه اذیت میشدم و میزدم زیرگریه، اینکه‌ هدف و انگیزه خاصی برای ادامه ندارم، اینکه همیشه ناراحتم، و همینطور اینکه همیشه اونا بهم تیکه میپرونن بهم میگن ما برای تو وقت ازاد نداریم و فلان.. 

شب طوریه که قشنگ زدم زیر گریه،، انگار چشمام نشتی پیداکردن هرچی اشکام مبریزن تموم نمیشه.. اینکه اون کسیو که دوسش دارم خوشحالم هنوز ازم (متنفر) نیست اما هنوز باهاش نیستم سختمه.. حرفای بابام هم که هیچی.. بهم میگه خودآزاری داری و ازپس کاری برنمیایی، هنر دوست نداری.. آی کیوت متوسطه و اینا بیشتر حال منو خراب میکنه.. پنهون کاریای دوستام اینکه بهم محل نمیدن و به فکراینم که باهاشون قطع رابطه کنم

بیاین دلداری بدین خب.. منم انتظاری ازتون ندارم که حتمن انجامش بدین اما یکم حالمو بهترمیکنه

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .

تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدودِ فکراتون نکنید..نزارید بینهایتِ درونتون منتظر چیزای سَطحی بمونه... کافیه بدونید چقدر اَرزش و جایگاهتون بالاست که فراتر از همه چیزید.....چیزی که حَواسِ شما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنید و نزاره عاشقانه حرف بزنید و با شادی زندگی کنید اشتباهه و انتخابش نکنید....

تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقای ...

اینطوری متوجه منظورتون نمیشم. یکم قابل درک باشه

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری متوجه منظورتون نمیشم. یکم قابل درک باشه

این چیزی که اَزش رنج میبرید فقط یک فکره نه واقعیت شما و زندگی...خاصیت ذهن همه ی ما همینه که بیشتر مسائل منفی رو می بینه...تمام چیزهایی که نمی‌پذیرید، تبدیل به فکر شما می‌شوند، و دائما ذهن شما را مشغول نگه می‌دارند. از آن جا که ذهن شما سازنده تصاویر زندگی شماست، آنچه نپذیرفته‌اید، تبدیل به زندگی شما می‌شود و خود را تکثیر می‌کند. اما چیزهایی که می‌پذیرید دیگر بخشی از ذهن شما نمی‌شود و از دایره ذهن خارج می‌شود. مثلا شما پذیرفته‌اید که خورشید در آسمان است، آب رفع تشنگی می‌کند، یا لباستان را چگونه بپوشید یا چگونه دوچرخه برانید. آیا در طول شبانه روز به این چیزها فکر می‌کنید؟ مسلما خیر..
پس اگر چیزی را دوست ندارید و می‌خواهید از زندگیتان محو شود، آن را بپذیرید. 

این چیزی که اَزش رنج میبرید فقط یک فکره نه واقعیت شما و زندگی...خاصیت ذهن همه ی ما همینه که بیشتر مس ...

من چیزی رو دوست داشته باشم و نخوام که از زندگیم محو بشه اونوقت باید چیکارکنم؟

باهاش زندگی کنید..

خب ینفر هست واقعا ازم متنفرنیستش و و میتونم بفهمم چون خودشم چیزی نگفته که بساد بگه ازت بدم میاد، دیگه اون نقاشیارو نکش و.. اینا

خواستم بگم رفتارش خنثی س.. نه ازمن خیلی خوشش میاد نه خیلی بدش میاد نظر نداره بنظرتون باید چطور برخورد کنم