2777
2789
عنوان

همتون بیاین دو تا بزنید تو گوشممم

338 بازدید | 41 پست

آقا من امروز رفته بودم مغازه بعد یکم خرید کردم بعد یه پسره اومد بچه بود گفت خاله گشنمه برام یه چیزی میخری گفتم چی میخوای دیدم رفت سه تا تن ماهی و یه چایی بزرگ برداشت بعد سریع رفت و منم اومدم حساب کنم دیدم شد ۷۲۰ تومن 

بعد اومدم بیرون دیدم داداشش هم بیرونه اونم گفت گشنمه واسم خرید کن

پیشنهاد من اینه ک اصلا ب اینا کمک نکنیننن خیلی زرنگن و خیلی پرو هستن اصلا کمک نکنید من اینبار گول خوردم و دلم سوخت ولی دیگ اصلا کمک نمیکنم چون خیلی زرنگن

میاید تاپیک اخرم

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام ۴ تا بزنم 

خریدی اخر؟

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

همونجاک گفت گشنمه مبگفتی وایسا یه کنار تا برات چیزی بخرم اونوقت خودت براش به چیزی میخریدی میدادی بهش 

والا من بچه خودمم اینقدر ازاد نمیذارم ک هرچی میخاد برداره

یه سری ها یه کاری میکنن که ادم نمیدونه نیازمند واقعی کیه

دقیقا من گول خوردم بدجور ب نظرم ب جای اینکه ب این عوضیا کمک کنید ب حیوونای بدبخت گشنه کمک کنید برا اونا غذا بگیرید