2777
2789
عنوان

جدا شدیم چون پول نداشت

569 بازدید | 59 پست

۵ ماه باهم درارتباط بودیم.عاشقم شده بود. ۳تا داداش بودن  بابا نداشت  تازه از مهر میخواست بره مدرسه معلم شده بود. هیچی نداشت اما داشت  برای آزمون نظام میخوند .بابام قبول نکرد بهش جواب رد داد     دلم کبابه😭😭😭😭گفت صبر کن چندوقت راضی کنیم خانواده ر‌و منم با خودم گفتم میخاد معجزه کنه؟چند سال بمونم باهاش تا خونه و ماشین بتونه بخره؟گفتم نمیخوام و رابطه تموم شد. به بابام گفته بوده پدرشون براشون یه خونه و زمین گذاشته میفروشن سهمشو برمیداره خونه می‌خره. بابام میگفت چرا الان خونس نمیره کارگری اصلا؟۲۷ سال جمع نکرده ازاین به بعد هم نمیتونه  بهم گفت بابات که نمیدونه زندگی من چه طور بوده چرا اینو میگه؟زنگ زده بود گریه میکرد   خانوادم گفتن قدو هیکل خوبی هم نداشت راس میگن   من کار خوبی کردم تموم کردم؟؟؟؟گفت فقط همو آنفالو و بلاک کنیم😭😭😭حالم بده   من خودمم معلمم و رفاه کامل دارم  خانوادم میگن این چشم دوخته به کارت تو چون همش میگفت باهم زندگی رو میسازیم باهم  ال میکنیم و اینا..... میگن مفت خوره  الان داره از کارت بابای خدابیامرز میخوره بعده هم قراره از کارت تو بخوره.....میگن عشق واسه دوماه اوله   من نمیدونم چیکار کنم اخه؟؟؟دلم میسوزه واسه جفتمون  بقیه میگن اون زرنگه چون موقعیت خوب دختر خوشگل کارمند گیر آورده معلومه از دست نمیده      من کار بدی کردم؟آدم احمقیم؟از دستتش دادم؟؟؟ اون همش منو مقصر دونست که صبر نمیکنم نمیجنگم با خانوادم .مگه ۵ سال پیشه؟الان چقدر باید کار کنه چند سال؟تا ۶۰ متری بخری؟من خواستگار های خیلی خوب دارم کارمند بانک تکنسین اتاق عمل و اینا...... ولی الان دارم میمیرم    مغزم دیگه کار نمیکنه 😭😭😭😭

پدرتون درست گفتن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

شما اگه پدرت پولدار نیست بهش بگو خودت بعد چند سال به اینا رسیدی؟

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست ممیگه ۲۷ سالشه حداقل هفته ای دو روز بره نیمه وقت سرکار

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

تو که اینچیزا برات خیلی مهم بود کاش باهاش وارد رابطه نمیشدی

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
پدرتون درست گفتن

بهتر نیست توی این اوضاع اقتصادی یخورده جوونارو درک کنیم؟چیو درست گفتن؟بهش توهین کردن مفت خوره!قد و هیکل خوبی نداره؟! واقعا موندم چطور انتظار دارین تو این گرونی همه پسرا خونه ک ماشین داشته باشن!

💙

منم دلم سوخت اما خب تصمیمت منطقیه 

اگه باعم بودین زندگی براتون هیلی سخت تر میشد .. درسته شما حقوق خودتو داری ولی اون اقا اگه بود با این شرایط باید خرج دونفر رو میداد و دو روز دیگه هم که بچه دار میشدید به زور میتونست زندگی رو بچرخونه 

ولی الان براش بهتره و فقط قراره هرج خودشو بده 🚶🏼‍♂️

مرا ز من خبری ده اگر خبر داری!
اون موقعی که بابای من کار می‌کرد تورمی وجود نداشت پولدار شدن راحت بود

دقیقا.. الان فقط میشه پولو خورد جمع هم نکرد پدر من الان ماهی ۶۰ ۷۰ درامدش باشه حدودا ۱۰ تومنم سیو نمیشه اصلا بشه هم مثلا با جمع کردن ماهی ۲۰ به جی میرسه ادم؟ هیچ

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

پدرتون صلاحتون می خواد و موقعیت های یهتری عم دارید روی گزینه های دیکه تون فکر کنید  هر کسی حق داره بهترین انتخاب کن بهترین انتخاب برای ایشون شاید شما بودید ولی باین توضیحاتی که نوشتید بهتر از ایشون برای شما هست  انشااله هر دو موفق باشید