2777
2789
عنوان

جدا شدیم چون پول نداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 59 پست
میخواستم ببینم بزرگ شده چه دهه ای هستید چون قبلا میتونستن دوسال کارکنن خونه و مغازه بخرن الان هرچقدر ...

من ۴۳ ساله هستم

انتظار خونه و ماشین هم از یک جوان ندارم

ولی انتظار هم ندارم کار نکنه 

انتظار ندارم منتظر ارث باشه

خانواده ایشون هم به اون اقا در مورد قد و هیکل و چهره چیزی نگفتن 

تو خودشون گفتن 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خوش ب حالتون انقدر منطقی هستید پدر منم مثل شما فک میکنه میگه بچم بره بدبخت شه؟نشسته کنارم دیگه

بخدا درست میگه ب حرفش گوش کن هر خاستگاری ک میاد باااید با شرایطط سازگار باشه وگرنه دوسه ماه اول شیرین و جذابه بعدش خسته میشی از درجا زدن و عقب موندن دلت ی پیشرفت میخاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواستم ببینم بزرگ شده چه دهه ای هستید چون قبلا میتونستن دوسال کارکنن خونه و مغازه بخرن الان هرچقدر ...

الان این کامنت هم پاک میکنید؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
دقیقا این آدم تنبله و پدرت درست فهمیده . من خودم به شخصه از اونایی هستم که میگم زندگی رو دختر و پسر ...

اره جنم نداشت   پسر ۲۷ ساله کلا خونه بود  واسه من سخته هضم اینا   مغزم قبول نمیکنه چون دوسش دارم  پدرو مادرم هم هردو منطقین و میگن تو حالیت نیست   هی با خودم میگم شاید چند وقت دیگه به خودش تکون میداد شاید من عجله کردم

اسی من پدرم برای ازدواج خواهرم گفت گناه داره خودمم کمکش میکنم حتی ازش خونه ت ماشین نخواست پدرم فقط گ ...

آخه پدر مم نمیتونه ایشون رو کمک کنه اتفاقا این حرف رو هم زدن ولی گفت تو این دوره زمونه نمیشه   مسئله جنم و مردونگیه 

بخدا درست میگه ب حرفش گوش کن هر خاستگاری ک میاد باااید با شرایطط سازگار باشه وگرنه دوسه ماه اول شیری ...

حرفتون کاملا درسته خودمم قبولش داشتم قبلنا   الان چون ی روزه جدا شدیم مغزم قفله😭هی خودم رو سرزنش میکنم که عجله کردم بامعرفت بودم و این حرفا

اره جنم نداشت پسر ۲۷ ساله کلا خونه بود واسه من سخته هضم اینا مغزم قبول نمیکنه چون دوسش دارم پد ...

خداروشکر که پدر و مادر خوبی داری . قدرشونو بدون . عزیزم این حرفا رو بریز دور چون مدتی حرفای محبت آمیز بینتون رد و بدل شده طبیعیه این احساساتت ولی باعث نشه گه برگردی بهش . شده چندین هفته بمون خونه براش گریه و عزاداری کن ولی برنگرد بهش . حال بدتو بپذیر و بیرون بریز ولی بزار تموم شه و بره اینجوری دیگه بعد یه مدت بهش فکر نمیکنی . میتونی خودتو سرگرم کنی بری باشگاه یا یه گلاس موردعلاقت 

درسته الان نمیشه راحت خونه و ماشین خرید.ولی کسی که جنم داشته باشه میتونه حداقل یه خونه اجاره کنه یه ...

دقیقااااا  پدرم گفته بود حداقل ۵۰۰ تومن داری واسه رهن خونه؟گفته بود جور میکنم

خداروشکر که پدر و مادر خوبی داری . قدرشونو بدون . عزیزم این حرفا رو بریز دور چون مدتی حرفای محبت آمی ...

خیلی دارم با خودم کنار میام هی حرف میزنم باخودم سعی میکنم هوای خودم رو داشته باشم با تنهایی و عذاب وجدانم کنار بیام😭

ممنون بابت حرف های خوبتون

خیلی دارم با خودم کنار میام هی حرف میزنم باخودم سعی میکنم هوای خودم رو داشته باشم با تنهایی و عذاب و ...

قربونت عزیزم . انشالله که به زودی حالت خوب خوب میشه . اصلا عذاب وجدان نداشته باش تو که توهینی بهش نکردی فقط یه تصمیم عاقلانه گرفتی   

بهتر نیست توی این اوضاع اقتصادی یخورده جوونارو درک کنیم؟چیو درست گفتن؟بهش توهین کردن مفت خوره!قد و ه ...

تا وقتی کامنتاتون رو پاک میکنید من نمیتونم جواب بدم