۵ ماه باهم درارتباط بودیم.عاشقم شده بود. ۳تا داداش بودن بابا نداشت تازه از مهر میخواست بره مدرسه معلم شده بود. هیچی نداشت اما داشت برای آزمون نظام میخوند .بابام قبول نکرد بهش جواب رد داد دلم کبابه😭😭😭😭گفت صبر کن چندوقت راضی کنیم خانواده رو منم با خودم گفتم میخاد معجزه کنه؟چند سال بمونم باهاش تا خونه و ماشین بتونه بخره؟گفتم نمیخوام و رابطه تموم شد. به بابام گفته بوده پدرشون براشون یه خونه و زمین گذاشته میفروشن سهمشو برمیداره خونه میخره. بابام میگفت چرا الان خونس نمیره کارگری اصلا؟۲۷ سال جمع نکرده ازاین به بعد هم نمیتونه بهم گفت بابات که نمیدونه زندگی من چه طور بوده چرا اینو میگه؟زنگ زده بود گریه میکرد خانوادم گفتن قدو هیکل خوبی هم نداشت راس میگن من کار خوبی کردم تموم کردم؟؟؟؟گفت فقط همو آنفالو و بلاک کنیم😭😭😭حالم بده من خودمم معلمم و رفاه کامل دارم خانوادم میگن این چشم دوخته به کارت تو چون همش میگفت باهم زندگی رو میسازیم باهم ال میکنیم و اینا..... میگن مفت خوره الان داره از کارت بابای خدابیامرز میخوره بعده هم قراره از کارت تو بخوره.....میگن عشق واسه دوماه اوله من نمیدونم چیکار کنم اخه؟؟؟دلم میسوزه واسه جفتمون بقیه میگن اون زرنگه چون موقعیت خوب دختر خوشگل کارمند گیر آورده معلومه از دست نمیده من کار بدی کردم؟آدم احمقیم؟از دستتش دادم؟؟؟ اون همش منو مقصر دونست که صبر نمیکنم نمیجنگم با خانوادم .مگه ۵ سال پیشه؟الان چقدر باید کار کنه چند سال؟تا ۶۰ متری بخری؟من خواستگار های خیلی خوب دارم کارمند بانک تکنسین اتاق عمل و اینا...... ولی الان دارم میمیرم مغزم دیگه کار نمیکنه 😭😭😭😭
شوهر منم هیچی نداشت ولی کار خوبی داشت راستی ماشینم داشت ولی بعد اینکه بهم رسیدیم ماشینشو به باد داد کارشم به خاطر من ول کرد اومد شهرمون وضعش داغون شد یک سال و نیم با بابام بودیم بعدش خونه گرفت الان وضعش خوبه 😍 الان راضیم داریم بچه دار میشیم چون اونموقع شرایط بدی داشت کنارش بودم الان شرایطش رو به عالی شدنه
منم همینه حرفم الان که کارت پدر مرحومش دستشه چرا خودش نمیره جایی کار کنه؟
دقیقا..چجوری میشه ب همچین ادمی اعتماد کرد..ی خاستگار داشتم همسن همین پشر مادرش گف چیزی نداره ولی اگه زن بگیره میره زمین میخره خونه میسازه.بابام بهم گف ردش کن پسری ک تااین سن هیچی نداره و تلاشی نکرده مشخصه ازین ب بعدم قرارنیس کاری بکنه..
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بله گفت با ارث یه کاری میکنه تازه اونم خب چند نفر دیگه سهیم هستن معلوم نیس کی بفروشن یا اصلا رضایت ...
بنظرم توام تو این مدت باید تحت فشار میذاشتیش شرایطتو بهش میگفتی تا بهش بربخوره بشه تلنگری براش.یالااقل خودش وقتی تصمیم ب ازدواج داشت باید پول جمع میکرد..الانه شبو روزم کار کنی بااین اوضاع گرونی ب هیچجا نمیرسی دیگه وای بحال اینکه بشینی بهت ارثیه بدن روزی
من به شخصه کاری ندارم که خونه یا ماشین نداره ولی سرکار که باید بره! حالا میتکنه تا مدرسه باز بشه بره ...
خودشو گول میزد که داره واسه آزمون نظام مهندسی میخونه بعد میپرسیدم خوندی میگفت ۲ساعت بعد همش میگفت میخوام کاسبی بزنم میخوام ال کنم بل کنم فقط حرف من مونده بودم به پسرا برمیخوره با کارت پدرشون که فوت شده برن بیرون؟؟
ی پدر عاقل همه شرایطو میسنجه بعد خاستگار راه میده تو خونه و دختر بهش میده اخه مگه دختر دست غریبه دادن برا ی عمر الکیه؟بنظرم شما زیادی احساسی برخورد میکنی.ی پسر بااااید ی پشتوانه ای داشته باشه ک توی مادر دخترتو بهش بدی درسته؟همینطور الکی نیس ک.لااقل کمترین انتظار از ی مرد اینه ک کار بکنه حقوق مکفی داشته باشه.
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خودشو گول میزد که داره واسه آزمون نظام مهندسی میخونه بعد میپرسیدم خوندی میگفت ۲ساعت بعد همش میگ ...
دقیقا این آدم تنبله و پدرت درست فهمیده . من خودم به شخصه از اونایی هستم که میگم زندگی رو دختر و پسر با هم بسازن لزومی نداره اول کار خونه بخری و میتونی اجاره کنی و فلان ولی به شرطی گه پسره جنم کار کردن داشته باشه اگه جنم و جربزه داشته باشه میتونه چند سال دیگه خونه بخره ولی بدون جنم و بدون همت اصلا به درد نمیخوره . به حرف پدرت گوش کن