2777
2789

سلام 

میشه لطفا گوش بدین و راهکار خوبی بدین 

من زمانی که ت عقد بودم هر موقع شوهرم با مادرش  تنها میشدند یا هر جایی میرفتن مادر شوهرم از دروغ یه چیزایی میگفت که رابطه بین منو شوهرم دعوا می‌گرفت نه زیاد ها ولی همون کمم دوست نداشتم 

با تیکه و هزار تا کار دیگه 

الان که خونه خودمم  به خاطر اون زمان بد دل شدم و دوست ندارم بره پیشش و اینا الانم کم منو اذیت نمیکنه 

اسمشو میزارم حسادت چون واقعا همونه 

یه کار بگین تا آین حسو از خودم دور کنم 

و بگین چطوری اولویت همسرم باشم 

ممنونم

هه

اولویت هر فردی خانوادشه

مثل خودت

توقع تو بیار پایین سازگاری کن

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشهچجوری میخوای دور کنی نمیشه

نه قصدم اون نیست که جیگر طلا این حسو از بد دلی کاراش  من بدست آوردم دارم میگم به راه حال بدین تا من دور کنم این حسادتو

هه

احساسات راهنمای ما هستن گاهی ‌حس بدت میخواد ازت محافظت کنه که نزدیکش نشی 

چرا باید این سیستم حفاظتی رو از کار بندازی؟ 

اون از کودکی حسود بوده تو خونشه تغییر نمیکنه 

تو عاقل باش فاصله رو حفظ کن

و نخواه برای اشتباهات بقیه .

احساسات و شخصیت خودتو دست کاری کنی بزور 

کاربری دست ۲ نفر میباشد تاپیک هارو قاطی نکنید باهم .

اولویت هر فردی خانوادشهمثل خودتتوقع تو بیار پایین سازگاری کن

نه عزیزم اولویت من از زمانی که ازدواج کردم به همسرم انتقال یافته 

خوب ببین خیلی سخته اونا اذیتت میکنن 

هه

یعنی مادرشوهرت روش نفوذ داره؟ پرش میکنه دعواتون بشه؟

نه شوهرم اینجوری نیستت اصن قدیما در حد بحث زبونی بود ولی الان اصن 

من تنها مشکلم اینه که رو من تاثیر گزاشته کارهای گذشته مادر شوهرم  و باعث شده حسود بشم 

هه

نه شوهرم اینجوری نیستت اصن قدیما در حد بحث زبونی بود ولی الان اصن من تنها مشکلم اینه که رو من تاثیر ...

اخه گفتی مادر شوهرت دروغ میکفته و دعوا بین تون مینداخته . این نشون میده نفوذ داره . اگه مشکلاتی بوده و حل شده اهمیت نده. منم اوایل خیلی مشکلات داشتم.  اصلا اهمیت نمیدم. دیگه بهش فکر هم نمی کنم. سرت و با رفت و آمد با دوست و فامیل ‌و کلاس و ...‌ گرم کن. فکر نکنی به گذشته