2777
2789
عنوان

همه دوست و آشنا پزشکی قبول شدن به غیر از ما

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 43 پست
قدیما برای قبولی پزشکی باید خیلی نخبه میبودیدیگه الا با این وضعیت ظرفیتا برای قبول نشدنش خیلی باید خ ...

اینطورام نیس😑😑 شما الان خودت رشتت چیه عسلم؟پزشکی الانم هوش سرشار مبخواد تلاش زیاد میخواد

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطورام نیس😑😑 شما الان خودت رشتت چیه عسلم؟پزشکی الانم هوش سرشار مبخواد تلاش زیاد میخواد

من سال آخر پزشکیم

ورودی زمانی که هیچکس قبول نمیشد

ورودیای جدید که میبینیم واقعا سال به یال خنگ تر و بیسوادترن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

من سال آخر پزشکیمورودی زمانی که هیچکس قبول نمیشدورودیای جدید که میبینیم واقعا سال به یال خنگ تر و بی ...

طرف ما با ۱۸  هزار تعهدی قبول میشن با ۲۰ هزار قبول شدن پزشکی تعهدی سیستان بلوچستان هستیم من خودم قبول نشدم ولی خیلی بی ارزشش کردن یکی که رتبش ۲۰ هزاره چرا باید رشته به این مهمی بخونه نهایت زیر ۵۰۰۰ همچین اجازه ای داشته باشن

قدیما برای قبولی پزشکی باید خیلی نخبه میبودیدیگه الا با این وضعیت ظرفیتا برای قبول نشدنش خیلی باید خ ...

اصلا هم اینجوری نیست 

همین الان هم تلاش و نخبه بودن میخواد از ببین نیم میلیون نفر 4000 نفر قبول میشن 

با این وضع سهمیه ها و خرید صندلی واقعا کسی که قبول میشه لیاقتش رو داره 

به کوری چشم حسودها 

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

من سال آخر پزشکیمورودی زمانی که هیچکس قبول نمیشدورودیای جدید که میبینیم واقعا سال به یال خنگ تر و بی ...

چ فایده وقتی شعور حرف زدن نداری💔

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

طرف ما با ۱۸ هزار تعهدی قبول میشن با ۲۰ هزار قبول شدن پزشکی تعهدی سیستان بلوچستان هستیم من خودم قبو ...

منم همینو میگم

۱۸ هزار یعنی هیچی بلد نیست جدی میگم

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

اصلا هم اینجوری نیست همین الان هم تلاش و نخبه بودن میخواد از ببین نیم میلیون نفر 4000 نفر قبول میشن ...

ولش کن معلوم نیس چشه

واقعا اینطور نیست

هنوزم ادم هایی قبول میشن که واقعا تلاش میکنن

تو همین سایت یه چرخ بزنید متوجه میشید

اتفاقا الان که سهمیه ها و ... زیاد شده خیلی هم راحت تر از قدیم نیست

واقعا اینطور نیستهنوزم ادم هایی قبول میشن که واقعا تلاش میکننتو همین سایت یه چرخ بزنید متوجه میشیدات ...

دقیقا

واقعا اینطور نیستهنوزم ادم هایی قبول میشن که واقعا تلاش میکننتو همین سایت یه چرخ بزنید متوجه میشیدات ...

نسبت به گذشته میگم

قبلا واقعا یه چیز دست نیافتنی بود 

الان خیلی راحت شده

منم همینو میگم۱۸ هزار یعنی هیچی بلد نیست جدی میگم

تازه میگن با بالاتر از این هم بوده دوست من ۴۰۳  با ۱۷ هزار تعهدی رو آورد یکی دیگه می‌گفت تا ۳۰ هزار کشوری با منطقه است رو نمی‌دونم  میگرفتن تعهدی سیستان بلوچستان بابا دانشگاه اینقدر ظرفیت ندارن که جدا از اون انگار رشته رو بی ارزش کردن رتبه ۳۰ هزار پرستاری نمیاره ولی پزشکی تعهدی میاره ای خدا 

نسبت به گذشته میگمقبلا واقعا یه چیز دست نیافتنی بود الان خیلی راحت شده

والا اطراف من و کلا چیزایی که میشنوم اینطوری نیست

اگه راحت بود این همه تقلب و  فروش صندلی زیاد نمیشد

مهاجرت به کشورای همسایه برای این رشته های زیاد نمیشد

قبلا سخت تر بود چون بچه ها امکاناتشون محدود تر بود اما الان اکثر بچه ها امکانات خوب دارن و رقابت جدی تره

بازم هرکس نظر خودش رو داره البته