2777
2789

سلام عزیزا، بیاین تو این روزا پیش هم باشیم به هم انرژی بدیم راهکار بدیم و کمک کنیم، با هم دعا کنیم یا نذر، حداقال تو این شرایط که برای هممون سخته تنهایی نخوایم سر کنیم❤️❤️❤️

میگن خدا صدای باردارو زود میشنوه ایشالا هرکدوم از شما که منتظر نی نی هستین دامنتون سبز بشه🥹🥹🤲🤲

ممنونم از دعای قشنگت، محتاجیم همه به دعای شما مامانا، ایشالا کوچولوت به سلامت به دنیا بیاد و تو بغلش بگیری💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت بشم🥹🤲

میشه برا من دعا کنید انتظارم خیلی طولانی شده 

میشه دعا کنی امسال هم  دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان  خوبی بشم و در انتظار هفت ساله  برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام  مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌
میشه برا من دعا کنید انتظارم خیلی طولانی شده

چشم گل من🥹

ایشالا به همین زودیا شاهد بی بی چک مثبتت باشی ازمایش بتا مثبت باشی🥹خدا یه نی نی سالم بزاره ت دلت😍🥹

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
چشم گل من🥹ایشالا به همین زودیا شاهد بی بی چک مثبتت باشی ازمایش بتا مثبت باشی🥹خدا یه نی نی سالم بزا ...

ممنون گلم انشاالله

میشه دعا کنی امسال هم  دانشجو معلم بشم هم مامان قول میدم معلم و مامان  خوبی بشم و در انتظار هفت ساله  برای نینی خدایا من هنوزم صبورم و امیدوار 😌خدایا شکرت یکی از دعاهام  مستجاب شد و دانشجو معلم شدم و منتظر برای برآورده شدن دعای دوم خدایا من ب رحمتت امیدوارم و بس 😌
جدی؟ یعنی شیر پخش کنم بین مردم؟ حتما باید روز خاصی پخش کنم؟

اره، هر کی هر چی قلبش میگه انجام میده، بعضیا شیر خشک میبرن شیرخوارگاه، بعضیا شیر میبرن ایستگاه های صلواتی، روزشم با خودت، فقط به نیت حضرت علی اصغر، برات امروز ویژه کلی دعا می کنم، شاید خدا به دل شکستم نگاه کنه

اره، هر کی هر چی قلبش میگه انجام میده، بعضیا شیر خشک میبرن شیرخوارگاه، بعضیا شیر میبرن ایستگاه های ص ...

عزیزم‌ممنونم خودمم بدجور دلم شکسته😭 ۶ماهه قلبم ترک برداشته خوب نمیشه بعد اون اتفاقای دردناک .نمیدونم کی قراره فراموش کنم

عزیزم‌ممنونم خودمم بدجور دلم شکسته😭 ۶ماهه قلبم ترک برداشته خوب نمیشه بعد اون اتفاقای دردناک .نمیدون ...

وقتی نینیتو بغل کنی همه چی فراموشت میشه ایشالا، توکل به خود خدا

عزیزم‌ممنونم خودمم بدجور دلم شکسته😭 ۶ماهه قلبم ترک برداشته خوب نمیشه بعد اون اتفاقای دردناک .نمیدون ...

برا منم دعا کن، همه میپرسن پس کی بچه میاری، شوهرم طفلی هی میگه اشکال نداره ولی نگاهشو به بچه ها میبینم دلم کباب میشه