2777
2789

یک ماه نبودن واقعا تازه زندگی کردم!

از صبح روزی ک برگشتن ساعت هشت صبح زنگ زده به همسرم قطع شده بیا روز جمعه تنها روزیه که من و همسرم خونه ایم چون شاغلیم رفتع اونجا تا ظهر 

دوباره امروز صبح که باید سرکار باشیم گفته بیمه ماشینم تموم شده درست کن برام گوشت بگیر بیا بریم بازار و...

درک نمیکنه ما سرکاریم همسرمم هیچی نمیگه و مدام مرخصی ساعتی میگیره تا کاراشونو انجام بده!

آخرش اخراجش میکنن با این بی نظمی 

تاسوعا عاشورا هم میخوان برن شهرشون چون پدر شوهرم زودتر رفته حاضر نیست دوساعت برگرده اینو ببره 

شوهر من مجبوره دو روز بره که مامانشو ببره 

اونوقت من اینجا میمونم نه کسی هست منو هیئت ببره نه هیچی...

اونجا نمیرم چون به شدت گرمه و شبا رو فرش همینجوری عنکبوت و سوسکه که راه میره و من به شدت میترسم تا صبح خواب ندارم 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسل این مادرشوهر های مزاحم و آویزون کی تموم میشه؟؟!

بخدا خستم خستهههه دیگه کم آوردم 

بیشتر بخاطر کار همسرم میترسم 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

اگه بچه داری اونو بنداز جلو

بچه ندارم 

خدا خواهر شوهر و مادر شوهر بد رو جمع کنه ببره اونطرف 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
یه لحظه حس بد ذاتیم گل کرد ووقتی عنوانتو دیدم تودلم گفتم کاش برنمیگشت دیگه .کاری به منسب کسی ندارم و ...

هووووف ...

تازه با تمام این کاراش مادر شوهرم قشنگ معلومه ازمن بدش میاد ... وقتی میرم خونشون میخواد سلام کنه خودشو کج و کوله میکنه :/ 

قبل از اونا تو برنامه ریزی کن مثلا از الان بگو این جمعه بریم فلان جا و... مادرشوهرت بچه دیگه ای ندار ...

دلت خوشه؟ همسرم اینقدر مامانیه که برنامه ریزی های منو بخاطر اونا بهم میزنه 

میگم اصلا براش مهم نیست ما سرکاریم!

بعد میگی برنامه بچین؟😂

هووووف ...تازه با تمام این کاراش مادر شوهرم قشنگ معلومه ازمن بدش میاد ... وقتی میرم خونشون میخواد سل ...

چقدر این ادم بدذاته 

دوروز عروسش تو خونه تنها میمونه که چی !این خانوم بره مسافرت ! 

گناه میبره یه زن وشوهر رو فاصله میندازه

حق الناس فقط پول و ثروت نیست،وقتی ظلم میکنن حق زندگی با آرامش رو ازت میگیرن اینم حق الناسه که هیچ وق ...

دقیقا...دل دختر مردم خون میکنن 

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
دلت خوشه؟ همسرم اینقدر مامانیه که برنامه ریزی های منو بخاطر اونا بهم میزنه میگم اصلا براش مهم نیست م ...

عجب آدمپر روییه .این دفعه جمعه با تور یکروزه برو جاهای دیدنی شهرت به شوهرت بگو تو که نمیای مجبورم با دوستام یا تنهایی برم .بگو زن نمیگرفتی با مامانت دو تایی میگشتین

حق الناس فقط پول و ثروت نیست،وقتی ظلم میکنن حق زندگی با آرامش رو ازت میگیرن اینم حق الناسه که هیچ وق ...

کاش اینو بهش میگفتی