2777
2789
عنوان

مادر شوهرم از سفر برگشت جنگ اعصاب شروع شد

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 43 پست
چقدر این ادم بدذاته دوروز عروسش تو خونه تنها میمونه که چی !این خانوم بره مسافرت ! گناه میبره یه زن و ...

بخدا قسم از اول زندگیم من و شوهرم هیچ دعوایی نداشتیم 

مگر اینکه مادر شوهرم باعثش بشه 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

تقصیر شوهرته که‌تو اولویت زندگیش نیستی وگرنه کدوم مردی بخاطر مادرش زن شو‌دو شی تنها میذاره؟بره برسونید برگرده 

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب آدمپر روییه .این دفعه جمعه با تور یکروزه برو جاهای دیدنی شهرت به شوهرت بگو تو که نمیای مجبورم با ...

اینقدر خود خوری میکنم و اعصابم بهم میریزه که 

هرباااار ما بحث و دعوا داریم 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

اگر من بودم ، شاید از روش تلافی کردن استفاده میکردم. البته نمیدونم جواب میداد یا نه ؟

تلافی چی؟

تقصیر شوهرته که‌تو اولویت زندگیش نیستی وگرنه کدوم مردی بخاطر مادرش زن شو‌دو شی تنها میذاره؟بره برسون ...

بله تقصیر شوهرمم هست ... هیچوقت نفهمید زندگی متاهلی تشکیل داده 

بله تقصیر شوهرمم هست ... هیچوقت نفهمید زندگی متاهلی تشکیل داده

یکی دو بار جلوش وایسا تکلیف خودتو روشن کن.شثهر خاهر منم همین بود بعد مرگ مادرش که دوسال گذشته افسردگی گرفته زندگی و بخودش و‌خواهرمو بچه هاش زهر کرده

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

دیشب ی خانم همسایه ک با شوهرش بحث زللق برلز خیانتو..هست گعت نامزدی پسرم بهم خورده گفتم زنگ‌میزدی دختره حرف بزن باهاشون همو دوست دارن چندماهه باهمن

اخرش چی گعته با شه خوبه؟

من از شوهرم میخام جداشم پسرم برام میمونه.دختره از من خوشش نمیاد پسرم رو جدا کنه ازم؟؟؟

یکی دو بار جلوش وایسا تکلیف خودتو روشن کن.شثهر خاهر منم همین بود بعد مرگ مادرش که دوسال گذشته افسردگ ...

چجوری جلوش وایسم؟

وقتی میگم راضی نیستم بری میره 

وقتی میگم پس من چی هیچی نمیگه!

تو بگو چجوری جلوش وایسم؟ تنها دفاع من الان اینه که بی محلی کنم بهش 

دیشب ی خانم همسایه ک با شوهرش بحث زللق برلز خیانتو..هست گعت نامزدی پسرم بهم خورده گفتم زنگ‌میزدی دخت ...

🤦

تلافی چی؟

البته اول از همه برای حل مشکلات ، باید به روش درست ، گفت و گو کنیم.

اگر حل نشد ، میتونیم از یه مشاور زوج درمانگر خوب و کاربلد ، کمک بگیریم. 

اگر باز هم حل نشد ، به روش عملی یعنی تو عمل به شوهرم نشون میدادم که من هم میتونم همون رفتارها رو انجام بدم. 

مثلا من هم برای مادر و پدر خودم ، همینطوری رفتار میکردم و اولویت رو خانواده م قرار میدادم. 

البته اول از همه برای حل مشکلات ، باید به روش درست ، گفت و گو کنیم.اگر حل نشد ، میتونیم از یه مشاور ...

آخه خانواده من اصلا مزاحم نیستن الحمدلله

نمیشه مثل اونها باشم 😂

آخه خانواده من اصلا مزاحم نیستن الحمدللهنمیشه مثل اونها باشم 😂

😁

اگر روش گفت و گو بین شما و همسرت جواب نمیده ، واقعا اگر میتونید یه مشاور زوج درمانگر خوب و کاربلد پیدا کنید و ازش کمک بگیرید. 

گاهی وقت ها مشاور همون حرف های شما رو به شوهرت میگه ولی با روش خودش و واقعا شاید روش اثر بذاره.