2777
2789
عنوان

مادر شوهرم از سفر برگشت جنگ اعصاب شروع شد

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 43 پست
ولی سعی میکنن دختر خودشون بهترین زندگی رو داشته باشه

واقعا حق ترین حرفی بود که شنیدم...🫡✋️✋️✋️

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جات باشم اتفاقا یکسره میرفتم خونه مادرشوهرم تا موی دماغش باشم.برو خونش دست به سیاه و سفید هم نزن تا مجبور باشه ازت پذیرایی کنه.اینجوری شاید خودشو جمع کنه

یا گاهی اوقات روزهای تعطیل خودتو بزن به مریضی بلکن شوهرت نره خونه مادرش

چن ساله ازدواج کردین ؟ شوهرم اوایل کلا به خواهرش به دختر خاله هاش خاله اش به همه سرویس می داد من باردار رو تنها می ذاشت بعد ۵ سال بهتر شده بعد اینکه افتاد تو سختی و مشکلات هیچ کس کمکش نکرد فهمید الویت باید زن وبچش باشه صبر کن گذر زمان درستش میکنه بعد بچه دار شدنم کم کم بهتر شد 

من جات باشم اتفاقا یکسره میرفتم خونه مادرشوهرم تا موی دماغش باشم.برو خونش دست به سیاه و سفید هم نزن ...

رو مخمه نمیتونم تحملش کنم از بس منو از خودش متنفر کرده حالم بد میشه انرژی منفی میگیرم ازشون

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

فقط صبر کن وحساسیت نشون نده ،من حساس بودم بیشتر سرویس می داد بعد که خودم رو بی تفاوت نشون دادم کم کم ...

مگه میشه بی تفاوت باشم قشنگ شوهرم انگار دوتا زندگی داره 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

اولا بچه نیار. دوما شغلت چیه؟ تو خرج خونه کمک می کنی؟؟؟؟

شغلمو نمیتونم بگم 

تو جیب خودمه