2777
2789
عنوان

چرا گله خواهر شوهر هیچ‌وقت تمومی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بلدی بسوزونیشونا 🤣🤣🤣🤣🤣از تو باید ترسید

مامانش از من بدش میاد ولی چون همیشه احترامشو داشتم و گاهی هدیه براش میخرم و میدم ب شوهرم ک میره شهرستان براش ببره نمیتونه تو روم بگه😂😂😂ب درک

منم از اون متنفرم این به اون در🤣 بدش میاد ک دارم غیرمستقیم رفت و امداشونو کنترل میکنم 😂من شاغلم.اوایل عروسی از دستشون بیچاره بودم، انگار هتل باز کرده بودم برا اقامتای طولانی

تو کرونا ماها سرکار داغون شدیم و حالا فکر کن اینا هم همش میومدن میموندن و ی جوری رفتار میکردن انگار من مهمانم اونا صاحبخونه!از همونجا فهمیدم باید این رفتاراشونو و سرزده اومدناشون کنترل کنم! با احترام حالشونو گرفتم🤣هیچوقت نمیتونن چیزی بذارن گردنم چون من هرکاری کردم غیرمستقیم بوده🤣مادرش مثل شماها ی بار باهام بحثش شد و گفت تو پای رفت و امد مارواز خونه پسرمون بریدی!😐گفتمش دقیقا کی؟ با چه رفتاری؟ چیکارت کردم ک اینو میکی؟ بهتون تاحالا بی ادبی و بی حرمتی کردم؟ تو خونم اومدین بی محلی کردم بهتون یا ازتون بد پذیرایی کردم؟؟؟؟

شما ک هر وقت و هرچقدر دوس داشتین رفتین و اومدین و موندین!

چیزی نداشت بگه

میدونی چی گفت؟🤣گفت تو وقتی میایم خونت نمیزاری ما کار کنبم و همش میگی ن توروخدا خسته میشید،شما مهمانید اینجور درست نیست!😐🤣🤣🤣گفتمش احترامم بهتون میزارم بدتون میاد؟! 

ب من چه شما از هر رفتار من دنبال معنی و مفهوم منفی هستید!

وقتی میگم سیاست دارن ینی این

این خانم فهمیده من منظورم چیه ولی نمیتونه ثابت کنه چون دقیقا یکی از دختراش با خانواده شوهرش همینکارو کرد تا کلا فراریشون داد🤣 باید با احترام کنترلشون کنی ن جنگ و دعوا و بحث

چون بعدا میرن به شوهرت میگن زنت بی ادبه و ...

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
مامانش از من بدش میاد ولی چون همیشه احترامشو داشتم و گاهی هدیه براش میخرم و میدم ب شوهرم ک میره شهرس ...

دوره هم میفروشی شما😐🤣🤣🤣🤣حقیقتا خودم ریختم پشمام موند عالی بود واقعا دختر چقده زرنگی.اگه‌نیشه درخواست دوستی بدم بیشتر در ارتباط باشیم میخوام ازت یاد بگیرم استاد بزرگ🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دوره هم میفروشی شما😐🤣🤣🤣🤣حقیقتا خودم ریختم پشمام موند عالی بود واقعا دختر چقده زرنگی.اگه‌نیشه در ...

😂😂😂😂اینم بگم بهت برا ازدواج خواهرشوهرام چه سرعقدشون با اینکه خانواده شوهرم رسم ندارن هدیه بدن 

براشون به پیشنهاد من به همسرم، طلا خریدیم

تنها کسی که از سمت خانواده اینا هدیه داد من بودم😂برا کادو عروسی هم باز طلا و پاگشاشونم سکه پارسیان براشون میخریدم

شوهرم مثل باقی مردا تو این چیزا اصلا مهارتی نداره و من بهش همیشه بابت هدایا پیشنهاد میدم و اینجوری متوجه هست ک من بدجنس نیستم😁 بعد از اومدن من تو خانوادشون دوتا از دختراشون ازدواج کردن 

سیاست یعنی احترام و محبت به جا و رفتار سنجیده ک زیرکانه باشه😁

پیش شوهرت همیشه جوری رفتار کن ک ینی تو خیلی دوسشون داری تا بعدا اگر چیزی گفتن به شوهرت، شوهرت طرف تو باشه و بگه ن شماها اشتباه فکر میکنید، زنِ من خیلی شمارو دوس داره ولی شما اینجوری رفتار میکنید🤣

[QUOTE=346043422]پیش شوهرت همیشه جوری رفتار کن ک ینی تو خیلی دوسشون داری تا بعدا اگر چیزی گفتن به شوهرت، شوهرت طرف تو ...[/QUOTEاره واقعا این خیلی خوبه چه راهنمایی درستی کردی منو واقعا ممنونم❣️❣️❣️❣️❣️❣️

[QUOTE=346043422]پیش شوهرت همیشه جوری رفتار کن ک ینی تو خیلی دوسشون داری تا بعدا اگر چیزی گفتن به شو ...

خواهش میکنم عزیزم،این قضیه رو هم رعایت کن چون ب نفعته👇👇

اینم بگم بهت برا ازدواج خواهرشوهرام چه سرعقدشون با اینکه خانواده شوهرم رسم ندارن هدیه بدن 

براشون به پیشنهاد من به همسرم، طلا خریدیم

تنها کسی که از سمت خانواده اینا هدیه داد من بودم😂برا کادو عروسی هم باز طلا و پاگشاشونم سکه پارسیان براشون میخریدم

شوهرم مثل باقی مردا تو این چیزا اصلا مهارتی نداره و من بهش همیشه بابت هدایا پیشنهاد میدم و اینجوری متوجه هست ک من بدجنس نیستم😁 بعد از اومدن من تو خانوادشون دوتا از دختراشون ازدواج کردن 

سیاست یعنی احترام و محبت به جا و رفتار سنجیده ک زیرکانه باشه😁