مامانش از من بدش میاد ولی چون همیشه احترامشو داشتم و گاهی هدیه براش میخرم و میدم ب شوهرم ک میره شهرستان براش ببره نمیتونه تو روم بگه😂😂😂ب درک
منم از اون متنفرم این به اون در🤣 بدش میاد ک دارم غیرمستقیم رفت و امداشونو کنترل میکنم 😂من شاغلم.اوایل عروسی از دستشون بیچاره بودم، انگار هتل باز کرده بودم برا اقامتای طولانی
تو کرونا ماها سرکار داغون شدیم و حالا فکر کن اینا هم همش میومدن میموندن و ی جوری رفتار میکردن انگار من مهمانم اونا صاحبخونه!از همونجا فهمیدم باید این رفتاراشونو و سرزده اومدناشون کنترل کنم! با احترام حالشونو گرفتم🤣هیچوقت نمیتونن چیزی بذارن گردنم چون من هرکاری کردم غیرمستقیم بوده🤣مادرش مثل شماها ی بار باهام بحثش شد و گفت تو پای رفت و امد مارواز خونه پسرمون بریدی!😐گفتمش دقیقا کی؟ با چه رفتاری؟ چیکارت کردم ک اینو میکی؟ بهتون تاحالا بی ادبی و بی حرمتی کردم؟ تو خونم اومدین بی محلی کردم بهتون یا ازتون بد پذیرایی کردم؟؟؟؟
شما ک هر وقت و هرچقدر دوس داشتین رفتین و اومدین و موندین!
چیزی نداشت بگه
میدونی چی گفت؟🤣گفت تو وقتی میایم خونت نمیزاری ما کار کنبم و همش میگی ن توروخدا خسته میشید،شما مهمانید اینجور درست نیست!😐🤣🤣🤣گفتمش احترامم بهتون میزارم بدتون میاد؟!
ب من چه شما از هر رفتار من دنبال معنی و مفهوم منفی هستید!
وقتی میگم سیاست دارن ینی این
این خانم فهمیده من منظورم چیه ولی نمیتونه ثابت کنه چون دقیقا یکی از دختراش با خانواده شوهرش همینکارو کرد تا کلا فراریشون داد🤣 باید با احترام کنترلشون کنی ن جنگ و دعوا و بحث
چون بعدا میرن به شوهرت میگن زنت بی ادبه و ...