2777
2789
عنوان

چرا گله خواهر شوهر هیچ‌وقت تمومی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 37 پست
حالا تو اینو میگفتی، بازم نمیرفتیالبته مهم نیست، بذار هرچی بگن. تو زندگیتو بکن، خونشونم نخواستی نرو. ...

مساله اینکه میخوام جایگاهمو نشون بدم قبلا بلد نبودم اما الان میدونم چجوری احتراممو بدست بیارم شوهرمم همین نظرو داره اصلا تصمیم دارم که نرم مادامی که دعوتم نکردن 

چمیدونم واقعا یه سری ادما نفهمن بلانسبت میخوان همه مثل هم باشن در حالی که شخصیت ها متفاوتن

دیگه مجبوری تحمل کنی فکر کن یه آزمایش الهیه 😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مساله اینکه میخوام جایگاهمو نشون بدم قبلا بلد نبودم اما الان میدونم چجوری احتراممو بدست بیارم شوهرمم ...

افرین پس ناراحت نباش از دستشون

تو داری به سمت هدفت میری، پس طبیعیه این رفتارشون

اینا هر کاریموبکنی همیشه ناراضین فقط میخوان ازت سواری بگیرن و بس

خانواده شوهرمنم همینن منتها من بهشون کم محلی میکنم 

چون وقتی محلشون میذاشتم و بهشون کلی محبت میکردیم بازم پشت سرم به شوهرم بدمو میگفتن و ایراد میگرفتن

الان دیگه ب ندرت میرم خونه هاشون و باهاشون سرد رفتار میکنم ک هردیقه نیان بمونن خونمون

قبلا از دست رفت و امداشون و موندنای ی هفته ایشون بیچاره بودم الان فهمیدن منظورم چیه ولی گردن نمیگیرم و میگم مگه جلوتونو گرفتم، خونه برادرتونه هروقت خواستین بیاین

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
افرین پس ناراحت نباش از دستشونتو داری به سمت هدفت میری، پس طبیعیه این رفتارشون

اخه ازین ناراحتم که خودم به تته پته افتادم سر این حرص میخورم که باید با لحن قاطع صدای رسا و واضح میگفتم که حرفم ابتهی داشت و جدی گرفته میشد .بالاخره نمیشد نرفت خانواده شوهر چه بخوایم چه نخوایم خانواده شوهرن

خب ادم وقتی دعوتش میکنن احترام دیگه ای داره

اره درست میگی .با دعوت رفت و امد کردن رو منم میپسندم . اما این تغییر سیستم یهویی یکم برای بقیه عجیب میشه که اینجوری فک میکنن تو میخوای نیای که ما هم نیایم . بهشون بگو بخاطر خواب بچم و کارهای خونه باید از قبل برنامه‌بریزم نمیتونم یهویی برم جایی همینجوریش هم وقت کم میارم .و دیگه اون آزادی سابق رو ندارم .  برای اومدن شما هم حرفی ندارم اما‌چون با وجود بچه واسه کارای خونه بهم فشار میاد یکم زودتر بهم خبر بدین که جلوتون شرمنده نشم . 

خانواده شوهرمنم همینن منتها من بهشون کم محلی میکنم چون وقتی محلشون میذاشتم و بهشون کلی محبت میکردیم ...

افرین به شما پس منم مثل شما انجام میدم .درضمن چقدر باهوشی شما😂زکاوتت رو تحسین میکنم

اره درست میگی .با دعوت رفت و امد کردن رو منم میپسندم . اما این تغییر سیستم یهویی یکم برای بقیه عجیب ...

خب شاید برای اونا عجیب باشه اما میدونم تو مسیر درستم و دارم روی عزت نفسم کار میکنم .و اینکه ممنون ارثز راهنمایی قشنگ و واضحتون💕❣️

اخه ازین ناراحتم که خودم به تته پته افتادم سر این حرص میخورم که باید با لحن قاطع صدای رسا و واضح میگ ...

اهان خب نمیتونم چیزی بگم

چون خودم یه پله ازت عقب ترم

الباه برای من اصلا به خودم نمیگن، به شوهرم میگن

نتیجش دعوای من با شوهرم میشه

خدا نگذره ازشون😅یهو یادم اومد

افرین به شما پس منم مثل شما انجام میدم .درضمن چقدر باهوشی شما😂زکاوتت رو تحسین میکنم

من با سیاستم ولی اونا خودشون استادن تو سیاست و این چیزا و حالا عروسی ب پستشون خورده ک مثل خودشونه

زورشون میاد😂😂😂میفهمن من منظورم چیه چون خودشون برا خانواده های شوهرشون همینکارو میکنن

یکی از خواهرشوهرام زن داییمه، خانواده مادرم ازش متنفرن چون دائم ب دروغ بدگویی خانواده شوهرشو پیش شوهرش میکنه و شوهرش با هیچ کدوم از اعضای خانوادش هیچ ارتباطی نداره.من وجدانم راضی نمیشه مثل اون باشم و از دو بهم زنی و دروغ و این چیزا بدم میاد اماااا برای اینکه حریم زندگی و قواعد خودم حفظ و رعایت بشه کوتاه نمیام. هرجوری دوس دارن فکر کنن

از دخترِ خودشون ک بدتر نیستم 😒😂 تنها مشکلشون اینه ک نمیتونن بهم ثابت کنن من هدفم چیه😂

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
اهان خب نمیتونم چیزی بگمچون خودم یه پله ازت عقب ترمالباه برای من اصلا به خودم نمیگن، به شوهرم میگننت ...

درک میکنم .منم قبلنا سر هر چیزی که میگفتن با شوهرم دعوا میکردم مدتیه که دعوا نمبکنم سعی میکنم قدرتمو جمع کنم برای مقابله قاطعانه و محترمانه امید وارم شماهم بتونی که اجازه ندی باعث رنجش تو و شوهرت بشن

خب شاید برای اونا عجیب باشه اما میدونم تو مسیر درستم و دارم روی عزت نفسم کار میکنم .و اینکه ممنون ار ...

بله مسیرت درسته فقط یکم با این تغییر ناگهانی عادتشونو به هم زدی. واسشون عجیب و توهین به نطر میاد . ولی یکم از سختیای بچه داری اینا بگو .بگو شرابط بعد از بچه با قبل از بچه فرق داره . کم کم به هدفت میرسی . خواهش میکنم عزیزم موفق باشی.