royagol24 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1399 عنوان قسمت جدید درانتهای شب 92 بازدید | 10 پست چطور شد بهنام انقد خوب رانندگی یاد گرفت؟چطوری ماشین گرفت؟ب نظرتون بهنام و ثریا باز باهم در ارتباطن؟ 1403/04/23 | 00:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 78920 کجا خوب یاد گرفت مگه کامل ندیدی؟بدتر از من رانندگیش افتضاحه خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 78920 گمون نکنم با هم باشنبهنام اصن به ثریا فکر هم نمیکنه خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
royagol24 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1399 کجا خوب یاد گرفت مگه کامل ندیدی؟بدتر از من رانندگیش افتضاحه بالاخره گواهینامه گرفت ک پشت فرمون نشست دیگهکی گواهینامه گرفت؟اون قسمت قبل که میخواست امتحان بده کافتضاح بود
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 78920 بالاخره گواهینامه گرفت ک پشت فرمون نشست دیگهکی گواهینامه گرفت؟اون قسمت قبل که میخواست امتحان بده کا ... شاید بی گواهینامه نشستهچون رد شد نشون نداد که قبول بشه دیگهولی در کل رانندگیش افتضاحه طفلی خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
royagol24 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1399 گمون نکنم با هم باشنبهنام اصن به ثریا فکر هم نمیکنه دیدی قسمت قبل که ماهرخ رفته بود خونه ش شام خواست بخوره گفت خودت درست کردی جواب ندادامروز ثریا گفت ما فقط تره میریزیم تو کوکوفک کنم اون غذا رو هم اون براش پخته بوده و هنوز باهم در ارتباطن
royagol24 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1399 شاید بی گواهینامه نشستهچون رد شد نشون نداد که قبول بشه دیگهولی در کل رانندگیش افتضاحه طفلی دیدی قسمت امروز هم وقتی بهنام رفت دم مدرسه دارا نشیت پشت ماشین دارا چجوری نگاش میکردانگار تعجب کرده بود ک این چطوری داره خوب حرکت میکنهو احتمالا با ثریا کات نکرده و با ماشین اون هی تمرین کردهالبته حدس منه
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 78920 دیدی قسمت قبل که ماهرخ رفته بود خونه ش شام خواست بخوره گفت خودت درست کردی جواب ندادامروز ثریا گفت ما ... اوه اوهراس میگیامنم با خودم گفتم چه بیخود انقد مکالمه درباره کوکوولی حالا که گفتی یادم افتادحالا من اون لحظه داشتم دلسوزی میکردم براش که طفلی بچش پیشش نیس و هیچی از گلوش پایین نمیره خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 78920 دیدی قسمت قبل که ماهرخ رفته بود خونه ش شام خواست بخوره گفت خودت درست کردی جواب ندادامروز ثریا گفت ما ... ماهرخ هم متوجه شد چون به خواهرش گفت اصن از کجا معلوم ثریا راس بگه و دیگه با بهنام نباشه خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
royagol24 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1399 اوه اوهراس میگیامنم با خودم گفتم چه بیخود انقد مکالمه درباره کوکوولی حالا که گفتی یادم افتادحالا من ... همین اوایل این قسمت هم شوهر سابق ثریا هم بهش گفت اگ ثریا گفته با بهنام کات کرده اصن باور نکن
royagol24 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1399 ماهرخ هم متوجه شد چون به خواهرش گفت اصن از کجا معلوم ثریا راس بگه و دیگه با بهنام نباشه اره