2777
2789

مثلا اینطوری...  یادم میدید. ؟ فوت و فن اش و اینکه چطور اونقدر خوب باشه که بریزم تو نایلون قیف ماسوره پاره نشه ؟(بارها درست کردم ریختم تو قیف فشار دادم تا بریزم تو نون تارت ولی قیف پاره شده ..)

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه آرد رو با کره و روغن تفت میدم تا بوی خامیش آرد گرفته بشه 

بعد شربت رو درست میکنم 

آب جوش شکر هل گلاب زعفران غلیظ دم کرده 

آرد که نیم ساعت تفت خورد ولی رنگش عوض نشد 

بهش شربت اضافه میکنم 

تعریف نباشه ولی همه عاشق حلواهام هستن 

فقط منتظرن تا درست کنم 

حتما کره رو بریز 

و هیچ وقت آرد رو جدا تفت نده 

بد رنگ میشه حلوا

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
باید شل باشه فقط همین

چجوری

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...
من همیشه آرد رو با کره و روغن تفت میدم تا بوی خامیش آرد گرفته بشه بعد شربت رو درست میکنم آب جوش شکر ...

یعنی ارد  حلوا رو الک نکنم و ارد رو خام و با کره بریزم تو ظرف ؟ چه ظرفی چدن یا روحی یا مسی ؟

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...
ما حلوا ترح درست میکردیم برای این کار. سرچ کن گوگل

دستور خوب نداری ؟

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...
یعنی ارد حلوا رو الک نکنم و ارد رو خام و با کره بریزم تو ظرف ؟ چه ظرفی چدن یا روحی یا مسی ؟

چرا الک‌کنید 

ولی آرد و روغن رو باهم نفت بدید 

من توی تابه تفلون درست میکنم

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته