2777
2789
صبح ازش پرسیدم گفت نه .فقط ۲۵۰الانم نشستم نوبت .بهت میگم میگیره یا نه. اما ویزیتشم ۲۵۰ بود ک نگرفت ا ...

اها والا نمیدونم عزیزم هربار که من انقدر دادم

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

اها والا نمیدونم عزیزم هربار که من انقدر دادم

۴۰۰ گرفت آزمایشگاه 

بهش گفتم تو صبح بمن گفتی کلا ۲۵۰ میشه .گردن نگرفت بیشعور . گفتم دیه جهنم حداقل ویزیت نمیدم .

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۰۰ گرفت آزمایشگاه بهش گفتم تو صبح بمن گفتی کلا ۲۵۰ میشه .گردن نگرفت بیشعور . گفتم دیه جهنم حداقل وی ...

اره گلی گفتم میگیره اشکال نداره فدا سرت

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

اره گلی گفتم میگیره اشکال نداره فدا سرت

آره بابا هی چهار پنج ماه بود امروز فردا میکردم . باز حالا ۲۰۰ تخفیف داد بهم دیگه😆🥲

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
ماه اول ۶روز بعد تخمک‌کشی پرسود شدم این ماه دو‌هفته هست هنوز خبری نیست برم آمپول بزنم تا صبر کنم یا ...

برای من شش روز طول کشید برا بعضی ها تا ده روز هم طول می کشه . به نظرم عجله نکنید اگه خیلی طولانی شد برید پیش پزشکتوت