از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره اینکه امروز کنکور رو قرار بود ببینم که ریدم😂😂😂
😂😂🤦♀️
از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
اره تصورم این بود یه خونه ویلایی میگیرم شوهرم میگفت تا پنج سال نمیشه ولی پیش بینی من درست در اومد
خداروشکر
ببین اگ واقعا به چیزی ایمان داشته باشی به زبون بیاری و شکر گذاری کنی کاغذ بنویسی بطور معجزه آسایی در ...
یعنی رو کاغذ بنویسم؟ کجا بزارم؟
هر روز بنویس ولی باید فکرت هم مثبت کنی .معجزات نوشتن رو جدی بگیر یه دفتر بردار هرچی دوست داری هر روز ...
خیلی ممنون لطف کردی🌹💚
ابجیم یبار بهم گفت ناراحت چیزای الکی نباش همین سالمی شکر کن من گفتم ول بابا سلامتی چه بدرد میخوره باورت نمیشه مریض شدم هر روز میگم خدایا غلط کردم دیگ حرف نحس نمیزنم حرف ناامیدی
خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی
ابجیم یبار بهم گفت ناراحت چیزای الکی نباش همین سالمی شکر کن من گفتم ول بابا سلامتی چه بدرد میخوره با ...
منم یه اتفاق مشابه افتاد انشالا همیشه سالم باشی