2777
2789

دیروز پارچه فروشی عوضی  کارتمو برد بیرون جا ابر بانک  ک کارت ب کارت کنه  نگو دستگاه کارتخوانش    خراب بوده وقتی امد گفت  از عابر بانک  کناری    انتقال دادم  یه پنج دقیقه لفت داد 

تو پارجه فروشی   اصلا حواسم نبود رمزو گرفت رفت برگشتم دیدم نیست همکترش گفت رفته کنار انتقال بده دستگاه خرابه اعصابم بهم ریخت  تو کارت  ۱۰۰ میلیون پول  کارت شوهرم هم بود     جرعت ک بگم ب شوهرم ندارم   حق داره   میگه  چرا کارتو  دادی برد  و ۰۰۰   الانم ده بار ب بهانهای مختلف زنگ زدم میگم چقدر کشیدم  و ۰۰۰   چی ی نگفته  میترسم یارو رمز دوم تغییر بده عکس گرفته باشه از کارت  یعنی خونم خشک شده از دیروز   ش هرم نیس شهر دیگس     بگم روانی میشه باز دعوامون میشه  اخه  دقیقا دوماه پبش  ک خودش مقصر بود حسابشو هک کرده  بودن 

خواهر من خدا وکیلی رو چه حساب کارتو با رمزش دادی دست فروشنده؟؟!!! 😟😟

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش دردسر میشه اگ همچین غلطی کنه

چ وضع مزخرفی استرست ب منم  رسید 😥

انشالا اتفاقی نمیوفته 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡