2777
2789
عنوان

لکه روی بدن وشک بی دلیل همسر )رفتم آزمایشگاه صب روز جمعه

| مشاهده متن کامل بحث + 3148 بازدید | 80 پست
یعنی الان ترجیح میدی مریض باشی تا اینکه شوهرت بهت شک کنه؟به نظرم شوهرت ذهنش بیمار اون باید بره دکتر ...

ببین خدا سرت نیاری ولی خ خ خ ب ادم فشار میاد ک کاری نکرده باشی اما باخواست بشی بی دلیل ینی من دیگه جرات نکنم پام بخوره ب مبل یا جایی پس زندگی واعتماد کشک 

الهی بمیرم چقدر سخته نتونی ثابت کنی بخدا ب فاطمه زهرا قسم من حتی پام کج نرف ادم کثیفی بودم بخدا سرمم ...

خیلی خوب می فهممت عزیزم

من اینقد از مردها می ترسم و تو ارتباط برقرار کردن باهاشون مشکل دارم حتی یه سلام ساده به مردهای فامیل سختمه بدم خیلی هم ادم مذهبی هستم هم اهل نماز و قران هم حجاب

همه ی این چیزها رو دیده و می دونه اما....

یه بار تو برنامه ی سمت خدا یه کارشناسی گفت مورد تهمت قرار گرفتن خیلی سخته اینقدر سخته که خدا پیامبرش حضرت یوسف  رو اینجوری امتحان کرده

اینقد گریه کردم گفتم خدایا تو خودت می دونی چقدر آدم ضعیفیم پس این چه امتحانی هست برای من

کلی چله گذاشتم کلی دعا  

ولی هیچ کدوم کمکم نکرد ۸ ساله دارم می سوزم😭😭😭😭 

حتی خودش برای انتقام گرفتن از من به خیال خودش بهم خیانت کرد(تلفنی) فقط خدا می دونه چی ها کشیدم😭😭😭

از خدا می خوام به حق امام حسین‌همین امروز بتونی بی گناهیت ثابت کنی و مثل من نشی

چون می دونم چقدر درد داره ادم هر لحظه آرزوی مرگ می کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیامتو دیدم خیلی ناراحت شدم الهی خدا جواب دل شکستتو بده

ممنونم خدا ۸ سال جواب منو نداد 

ناشکری نمی کنم یه چیزهایی دیگه تو زندکیم برام ساخت 

شاغل شدم مستقل شدم اینا لطف خدا بود 

ولی ۸ ساله هر چی نذر و نیاز کردم بی فایده بود 

تو رو خدا تو برام دعا کن شاید خدا از زبون شما حاجتم روا کنه

ببین خدا سرت نیاری ولی خ خ خ ب ادم فشار میاد ک کاری نکرده باشی اما باخواست بشی بی دلیل ینی من دیگه ج ...

دوست پسر منم بهم اعتماد نداره البته یه بار بهش دروغ گفتم دیگه ۱۰۰بار راست بگم اون یدونه دروغ جبران نمیشه

خیلی خوب می فهممت عزیزممن اینقد از مردها می ترسم و تو ارتباط برقرار کردن باهاشون مشکل دارم حتی یه سل ...

ج ازمایش پلاکتم مشکلی نداشت چقدرسخته بشینی انتظار بکشی ج ازمایشات مشکل داشته باشه اولین بار خوشحال میشم اراینکه ج ازمایشام نشون بده چیزخطرناکیو زندگی واقعاااا دردنکه دلم ب حال بچه هام میسوزه وگرن خلاص میکردم خودمو

متاسفانه نرفتم مستقیم رفتم ازمایشگاه بخدا در ازمایشگاه بسته بود ک من رفتم چون روزای تعطیل کارشون ۸ ش ...

سرفرصت حتما برید ایشالا همین باشه 

بالاخره همینطوری الکی نمیشه که بدن کبود بشه 

اگر مطمئن شدید بیماری نیست ممکنه مسائل ماورائی باشه 

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
چ حقی ینی منی ک ۸ ۹ سال کنارشم رفتارام مدل پوششم همه چیمو میبینه باید ایطوربهم بگه

آره عزیزم حق داره صد درصد

همونطور که برعکس بود و شوهرت با گردن کبود میومد خونه شما شک میکردی

تو رو خدا با دل شکسته ت تو این روزها برا من هم دعا کن من‌۸‌سال شد که بهم تهمت زد و بی گناهیم بهش ثاب ...

میشه بپرسم رو چه دلیلی بهت تهمت زدو نتونستی ثابت کنی

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
میشه بپرسم رو چه دلیلی بهت تهمت زدو نتونستی ثابت کنی

۳ سال اول زندگیم خیلی خوب بود بعد که برادرش ازدواج کرد خیلی تنش بینمون ایجاد شد به خاطر زن برادرش بعد یه مدت حرف از طلاق و اینا می زد من همش فک می کردم من رو با اون جاریم  مقایسه می کنه و غصه می خوردم یه روز قسمش دادم بگو چرا هی اینجوری می گی گفت چون بهم خیانت کردی اولش خیلی شک شدم گریه کردم گفتم چرا اینجوری می گی 

حرف از دو ماه قبل زد که یه روز از وسط کار اومده خونه بعد نمی دونم لباست اینطور بود نمی دونم صدای در اومد که یواش بستی نمی دونم یه مرد مشکوکی تو کوچه بودگفت اون روز کل خونه رو گشتم فقط یکی از اتاق ها و می دونم یه مرد تو اون اتاق بوده 

من واقعا اصلا یادم نبود اون روزی که می گفت که مثلا توضیح بدم لباسم چرا اینجوری بوده یا هرچی دو ماه قبل برا من یه روز عادی بوده و هیچی تو ذهنم نبود

خلاصه اولاش گفت اگر دست رو قران بگذاری حرفت باور می کنم قسم خوردم قبول کرد یه مدت گذشت گفت تو کثیفی که حاضری حتی رو قران قسم دروغ بخوری گفت می رم مشاور هر چی اون گفت رفت جلسه ی بعد من رو برد که دکتر می خواد باهات حرف بزنه وقتی من رفتم و چند جلسه شد 

دکتر بهش گفت اشتباه می کنی گفت این دکتر بی سواده

رفتیم یه جا دیگه گفت تو خودت روانشناسی بلدی چطور بقیه رو گول بزنی خلاصه گذشت و گذشت هر دفعه یه چیزی می گفت مثلا می گفت خودم تو دستت یه گوشی دیگه دیدم می گفتم خوب چرا همونوقت نگرفتی می گفت اون وقت نخواستم زندگی بچه مون خراب بشه حالا بگو اون گوشی کجا گذاشتی قسم می خوردم می گفت خودم با چشم خودم دیدم دروغ می گی 

بعد یه مدت دیگه چیزی نگفت ولی گفت بهم خیانت می کردی و الان کات کردی 

خلاصه دیگه زندگیم زندگی نشد حتی یه بار گفت تو بارها با ادن هتی مختلف بهم خیانت کردی😔😔😔

۳ سال اول زندگیم خیلی خوب بود بعد که برادرش ازدواج کرد خیلی تنش بینمون ایجاد شد به خاطر زن برادرش بع ...

ببین شوهرت راستشو بهت نگفته اگه شوهرت مشکل بیماری پارانویا نداره این ادمو یکی بهش ب دروغ گفته زنت داره خیانت میکنه .مطمئن باش اگه شوهرت ازت چیزی میدید همون موقع بهت میگفتو بازخاستت میکرد این بشر یکی به دروغ ازت پیشش بد گفته

ببین شوهرت راستشو بهت نگفته اگه شوهرت مشکل بیماری پارانویا نداره این ادمو یکی بهش ب دروغ گفته زنت دا ...

پارانویا نداره ولی یکی نزدیکترین  تشخیص که براش دادن اختلال هذیانی هست ولی می دونی من خودم ارشد مشاوره دارم اختلال هذیانی ها اصولا ادم های کنترلگری هستن

ولی شوهر من اصلا و ابدا آدم کنترل گری نیست هیج وقت کاری نداره کجا می رم و میام حتی تمام تلاشش برای مستقل شدن من کرد من که یه ادم به شدت وابسته بودم بدون تودش تا سر کوچه نمی رفتم مجبورم کرد کار کنم رانندگی یاد بگیرم برام ماشین خرید این ویژگی ها خیلی با اختلال هذیانی فاصله داره 

البته به ادمی بود خیلی عوضی بود یه مدت با اون می گشت من همش فک می کردم با اون حشیش کشیده و عوارض حشیش هست که اون تایمی که کشیده توهم زده مثلا دست من گوشی بوده یا چیزهای دیگه 

ولی قسم خورد که نکشیده می دونم دروغ نمی گه 

حالا که گفتی دارم فک می کنم نکنه اون ادم بهش اینارو گفته

اون حالا زندگی خودش از هم پاشید همه ی شهر پخش کرد که زنم خیانت کرده و با دو تا دختر بچه خانواده ش رو رها کرد و آبروی زنش برد در حالی که من مطمئنم به زن خودش تهمت زده البته اون اختلال شخصیت پارانویا داشت

پارانویا نداره ولی یکی نزدیکترین تشخیص که براش دادن اختلال هذیانی هست ولی می دونی من خودم ارشد مشاو ...

ببین مردا ادمایی نیستن ک چیزی ببینن اون لحظه چیزی نگن اگه تو حالت طبیعی بوده و احساس کرده دستت گوشی دیده مطمئن باش هنون لحظه خون بپا میکرد تا گوشیو ازت بگیره یا اون لحظه ک فکر کرده تو خونه کسی هست مطمئن باش هرطور شده اون لحظه سعی نیکرد مچتو بگیره .پس دوحالت داره یا مواد کشیده بوده ک اون لحظات به فکرش میاد که بازم بنظر مواد هم کشیده بود اون لحظه که شک کرده بود به روت میاوردو ته توی قضیه رو درمیاورد.پس امکان اینکه کسی ازتو بهش بد گفته باشه زیاده.شوهر منن بعضی وقتا میبینم الکی اخلاقش عوض میشه نگو خاهرش گوششو پرکرده ودوباره ازمن بد گفته