2777
2789
عنوان

اتفاقی که تویه عروسیم افتاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5378 بازدید | 139 پست
اوضاع دوست من بنظرم خیت تر بود فکر کن تو پیست رقص ما دورش بودیم محکم خورد رو زمین من اونجا به شدت خو ...

پیش میاد این اتفاقها.. ادم باید جنبه فانش رو بگیره.. اینقدر تو زندگی ادم دغدغه و ناراحتی پیش میاد که دیگه اگه بخاطر این چیزها هم بخواد غصه بخوره دیگه هیچ...

اما قبول کن افتادن از جر خوردن خشتک خیلی بهتر 🤣🤣

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

لباس عروسم دهه شصتی و دنباله دار بود که دنبالش سیاه بود 

آرایشم ارزون ترین آرایش رو برام انتخاب کردن 

جهاز خوب نداشتم 

دیوارای خونم زرد دهه چهلی بود کابینت بندی آهنی خونه پر از سوسک کمددیواری نداشتم تخت و مبل نخریدن برام 

جهازم رو چیدم انگار خونه روستایی قدیمی بود

شوهرم تا ۱۲ سرکار بود و من مجبور بودم تا ۱۲ شب با مادرشوهر یجا باشم چون بد می‌دونن عروس تنها باشه جن میاد میبرتش نمی‌دونم عاشقش میشه از این چرت و پرتا

موقع رقص کم مونده بود بیفتم فیلم بردار نامرد بیشرف هم کات نکرده الان اصلا دلم نمیخاد فیلمم رو ببینم 

بچه ها موقع رقص کلا دنباله لباسم رو میگرفتن 

از من بدبخت هست؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیبی نداره منمتوی کوریوگرافیم باید مینشستم حرکت میرفتم بعد باید بلند میشدم پام خواب رفت وقتی بلند شدم نزدیک بود بیوفتم شوهرم دستمو گرفت توی فیلمم هست ولی کسی یادش نیست همه فقط قشنگیه رقصمو یادشون مونده 

نمی‌دونم بگم چقدر خوشبختی که بزرگترین بدبختیت اونقدرررررر بی اهمیته 

یا بگم چقدر بدبختی که سر این موضوعی که ارزش ده دقیقه غصه خوردن هم ندارع میخوای بمیری

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

چشم چیه آخه   😅😅  ما وقتی دارید تانگو میرقصید داریم میوه میخوریم و حاضر میشیم برای آهنگ بعدی    کی کار داره آخه با  تانگو شما     

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

میدونم عزیزم   

دغدغه های هرکی فرق داره اشکال نداره خاطره میشه 😊

ولی باورت نمیشه من آرزو دارم با عشقم ازدواج کنم اصلا طوری نیست اگه اینطوری شد 🥲

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

من دوستم خوردم زمین ۱سال گذشته ولی هنوز یادمه

شاید بد خورده زمین  ولی این خب اصلا مشخص نیست  که وگرنه بهش میگفتن 

حالا فقط زمین خوردن نیست ولی یسری چیزا تو ذهن بقیه میمونه مثل سوتی تو کلمات 

از یکی از دوستای من پرسیده بودن معنی این متن چیه 

تو متن نوشته بود درختان دست به دست هم میدن تن به خاری نمدن

بعد فک کن دوست من چی گفت بود تو سالن  پونصد نفر؟

گفت بود یعنی رو صندلی نشنیم

یا از درخت بالا نریم 

😑😑😑😑😑😑😑😑😑

نی نی سایت گوزشون سر بالا بشه میگن چشم خوردیم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷